"Real" negribētais Beils izglābj komandu Spānijas čempionāta spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Gerets Beils
Gerets Beils Foto: Reuters/ScanPix

Velsietis Gerets Beils, kurš pirms šīs sezonas jau tikpat kā pameta Madrides "Real" klubu gan personisku iemeslu, gan trenera antipātiju dēļ, svētdienas spēlē izcēlās ar diviem vārtu guvumiem, palīdzot savai komandai iegūt vismaz vienu punktu.

"Real" viesos ar rezultātu 2:2 (1:1) spēkojās neizšķirti pret "Villareal".

Iepriekš jau ziņots, ka pirms gaidāmās sezonas "Real" galvenais treneris Zinedins Zidans publiski pauda, ka visām iesaistītajām pusēm būtu labāk, ja Beils atstātu viņa vadīto komandu, jo spēlētājs neatbilstot kluba spēles stilam, kā arī viņa sportiskā forma neesot labākajā līmenī.

Savukārt pašam Beilam bija, kas cits sakāms, spēlē gūstot divus vārtus, kā arī nopelnot sarkano kartīti.

Mača 12.minūtē mājiniekus vadībā izvirzīja Herards Moreno, bet Beils pirmā puslaika kompensācijas laikā panāca neizšķirtu 1:1. Mois Gomess 74.minūtē vēlreiz vadībā izvirzīja mājiniekus, paverot lieliskas iespējas sagādāt zaudējumu titulētajai "Real", tomēr vien četras minūtes līdz pamatlaika beigām, Beils atkal bija precīzs, nopelnot savai komandai punktu par neizšķirtu.

Beils vēl atlikušajās minūtēs paspēja nopelnīt sarkano kartīti, spēli noslēdzot priekšlaicīgi. Zīmīgi, ka spēlētājs "Real" rindās nu jau guvis 104 vārtus, kas ir tikpat, cik savulaik Madrides vienības rindās spēlējušajam Ronaldo no Brazīlijas.

Tikmēr citā spēlē nedaudz drošāku pozīciju turnīra tabulā sev izkārtoja Madrides "Atletico", kas mājās ar rezultātu 3:2 (1:2) pārspēja "Eibar" vienību.

Līdz mača 20.minūtei divu vārtu pārsvars jau piederēja viesiem, tomēr 27.minūtē Žuāns Fēlikss guva pirmos mājinieku vārtus, pirmajam puslaikam noslēdzoties ar minimālu deficītu 1:2. Otrā puslaika septītajā minūtē līdzsvaru uz tablo panāca Vitolo, bet vien pēdējā pamatlaika minūtē Tomass ielauzās soda laukuma un spēja pārcelt bumbu pār vārtsarga galvu, izraujot uzvaru "Atletico".

"Atletico" šis bija jau trešais panākums tikpat spēlēs, tādējādi turnīra tabulā izdevies nedaudz atrauties no tuvākajiem sekotājiem.

Pēc trim spēļu kārtām ar deviņiem punktiem pirmo vietu ieņem "Atletico", kamēr "Sevilla" un Bilbao "Athletic" izcīnījušas septiņus punktus, bet ceturtā ar sešiem punktiem ir "Levante". Tikmēr "Real" ar pieciem punktiem dala piekto vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu