Brāļi Kuldas uzticas aģentiem un gaida klubu piedāvājumus

Mārtiņš Kļavenieks
CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Kulda
Artūrs Kulda Foto: Paula Čurkste/LETA

Hokejisti Artūrs un Edgars Kuldas joprojām nav parakstījuši līgumu ar kādu klubu gaidāmajai sezonai, bet abi uzticoties saviem aģentiem, ka tiks atrasts labākais piedāvājums. 

31 gadu vecais aizsargs Artūrs Kulda pagājušo sezonu aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pastarītes Čerepovecas "Severstaļ" rindās, 59 spēlēs gūstot divus vārtus un veicot piecas rezultatīvas piespēles.

Savukārt 24 gadus vecais uzbrucējs Edgars Kulda pērn spēlēja Čehijas augstākās līgas komandā Zlīnas "PSG Berani", palīdzot klubam ar 11 gūtiem vārtiem un 11 rezultatīvām piespēlēm.

Jaunākais brālis Edgars pagaidām nesteidzot parakstīt līgumu ar komandu, kas pirmā izteiks piedāvājumu, jo aģents ieteicis nedaudz pagaidīt.

"Bija daži piedāvājumi, bet tie mani neapmierināja. Aģenti strādā dažādos reģionos. Zlīna man neko nepiedāvāja. Tur ir jauns galvenais treneris un ģenerālmenedžeris, bet mana pagājušās sezonas statistika viņus nepārliecināja," sarunā ar TVNET pastāstīja jaunākais no brāļiem Kuldām.

Vaicāts, vai pastāv iespēja, ka viņš atgriezīsies Ziemeļamerikā, E.Kulda to nenoliedza.

"Arī tajā virzienā aģents strādā. Tur sezona sākas vēlāk, tāpēc viss ir iespējams," sacīja uzbrucējs.

Edgars Kulda Zlīnas kluba kreklā.
Edgars Kulda Zlīnas kluba kreklā. Foto: https://www.hokej.zlin.cz

Edgara vecākais un KHL laukumos daudz rūdītākais brālis Artūrs ir līdzīgā situācijā. Viņš nelielā sarunā ar TVNET pastāstīja, ka jau drīzumā cer parakstīt jaunu līgumu.

"Aģents runā ar komandām, bet es trenējos, lai būtu gatavs pievienoties klubam un uzreiz sākt spēlēt. Prioritāte ir līgums ar KHL komandu. Biju "Arēnā Rīga", kad tur notika "Latvijas Dzelzceļa" kauss, parunāju ar dažām vienībām," pastāstīja A.Kulda.

Vecākā brāļa vasaras treniņu plāns esot nemainīgs jau vairākus gadus. Tas dodot rezultātu, tāpēc arī šogad nekas neesot ticis mainīts.

"Man ir sava treniņu programma, pēc kuras gatavojos jau vairākus gadus. Trenažieru zālē strādāju Viktora Lāča vadībā. Arī šogad biju Somijā uz metienu treniņiem. Paralēli vēl arī nodarbojos ar boksu, spēlēju tenisu," aizkulišu priekškaru pavēra aizsargs.

Jaunā KHL sezona sākās 1.septembrī, kad atklāšanas mačā Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Omskas "Avangard" uzvarēja Gagarina kausa īpašniekus Maskavas CSKA.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu