Porjē treneris: Habibs tiks piebeigts ceturtajā raundā (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dastina Porjē
Dastina Porjē Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstoņa Dastina Porjē treneris Fils Daru uzskata, ka viņa audzēknis Krievijas cīkstoni Habibu Nurmagomedovu pieveiks ceturtajā raundā.  

Porjē 7. septembrī Abū Dabī "UFC 242" paredzēta cīņa ar Nurmagomedovu, kurš savas karjeras laikā zaudējuma rūgtumu vēl nav izjutis. 

"Dastins šobrīd ir viens no labākajiem bokseriem MMM," "Bloody Elbow" citēts Daru. "Mēs negrasāmies vienkārši pielāgoties Habiba stiprajām pusēm. Porjē jābūt gatavam fiziskai cīņai, mēs gaidām, ka sportisti daudz cīnīsies. Uzskatu, ka Dastins Habibu piebeigs ceturtajā raundā. Gribam viņu nogurdināt. Porjē celsies augšā no partera un pa Habibu regulāri izdarīs sitienus."

Nurmagomedovs UFC piedalās kopš 2012. gada. Organizācijas rīkotajās sacensībās viņš aizvadījis 11 cīņas, uzvarot visās. Kopumā MMA viņam 27 cīņās 27 uzvaras.

Pārliecināts par savu uzvaru ir arī Porjē, kurš treniņos ieguldījis milzīgu darbu. 

"7. septembrī man pietiks ar 25 minūtēm, bet Habibs var savākt gada pārējās 364 dienas. Man vienkārši jābūt labākam 25 minūtes, esmu drošs, ka varēšu to izdarīt," "MMAJunkie" citēts ASV cīkstonis. 

Porjē savas karjeras laikā MMA izcīnījis 25 uzvaras un piedzīvojis piecus zaudējumus. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu