Ankipāns: Ekstra punkts mums noderēs garajā distancē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ģirts Ankipāns
Ģirts Ankipāns Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandai Rīgas "Dinamo" pirmdienas mačā vairākumā nenospēlēja tik labi kā gaidīts, taču pagarinājumā izcīnītais punkts lieti noderēs turpmākajā sezonā, pēc panākuma stāstīja rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Rīgas "Dinamo" pirmdien ar uzvaru sāka KHL sezonu, ar rezultātu 2:1 (1:0, 0:1, 0:0, 1:0) pārspējot Maskavas "Spartak" vienību.

"Labi sākām spēli, un mums bija daudz iespēju spēlēt vairākumā. Diemžēl vairākums nenostrādāja tā, kā gribējām," rezerves komandas darbībā redzēja Rīgas "Dinamo" komandas galvenais treneris Ģirts Ankipāns. "Tad, domāju, viss būtu vieglāk."

"Pēc diviem periodiem rezultāts bija 1:1, un spēle bija stresaina, bet trešais periods jau bija līdzīgs. Ļoti labi, ka mēs beigās izvilkām to vienu ekstra punktu, kas mums noderēs garajā distancē," gandarījumu par panākumu pauda treneris.

Tikmēr pretinieku galvenais treneris Oļegs Znaroks atzīmēja sezonas pirmās spēles uzlikto zīmogu: "Neslikts mačs sanāca, kaujiniecisks. Pirmā spēle, nedaudz nervoza. Pie tam čempionāta atklāšana."

"Nesanāca pirmais periods, bet ar trešo esmu apmierināts. Bija iespējas trešajā trešdaļā iemest, diemžēl nesanāca. Bija rupjas kļūdas, cerams, ka turpmāk būs labāk," piebilda bijušais Rīgas "Dinamo" un Latvijas izlases uzbrucējs.

Sezonas otrajā mačā rīdzinieki trešdien savā laukumā uzņems Ņižņijnovgorodas "Torpedo", bet trīs dienas vēlāk sāks savu pirmo izbraukuma sēriju, kurā tiksies ar vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvēto Helsinku "Jokerit", Ņižņekamskas "Ņeftehimik" un "Spartak".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu