Ar uzvaru KHL sezonu sāk arī Indrašis

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: TASS/Scanpix

Latviešu uzbrucējs Miks Indrašis pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē palīdzēja Maskavas "Dinamo" uzsākt sezonu ar panākumu.

Maskavas klubs savā laukumā ar rezultātu 3:2 (2:1, 1:0, 0:1) pieveica Ņižņijnovgorodas apgabala "Torpedo".

Pirmās trešdaļas trešajā minūtē, kad rezultāts jau bija 1:1, Indraši, bloķējot ar sitienu galvā, apstādināja Antons Volčenkovs, par to saņemt 20+5 minūšu sodu. Latvijas hokejists devās uz ģērbtuvēm, taču spēja atgriezties laukumā. Vairākumā maskavieši izvirzījās vadībā pēc Andrē Petersona metiena, bet 30.minūtē Vjačeslavs Kuļomins rezultāta starpību palielināja, gūdams vārtus mazākumā, - 3:1.

"Torpedo" vienus vārtus ar savulaik Rīgā spēlējušā Čeja Genoveja pūlēm atspēlēja mača 52.minūtē, nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, taču maču glābt nespēja.

Indrašis laukumā pavadīja 15 maiņas jeb 11 minūtes un 23 sekundes, veicot vienu metienu pa pretinieku vārtiem, ar rezultativitātes punktiem neizceļoties.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 24 komandas - pa 12 Rietumu un Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda tāpat kā iepriekšējā sezonā aizvadīs pa 62 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu