Indrašis: Kā guvu traumu? Gaidīju piespēli, tā arī tas notika (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: www.dynamo.ru

Ar uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) jauno sezonu pirmdien sāka Mika Indraša pārstāvētā Maskavas "Dinamo" komanda. Tiesa, Latvijas uzbrucējs vienā no epizodēm iedzīvojās savainojumā, bet spēli varēja turpināt. 

Maskavas "Dinamo" savā laukumā ar rezultātu 3:2 pieveica Ņižņijnovgorodas "Torpedo". 

Indrašis pirmajā trešdaļā sadūrās ar pretspēlētāju, kādu laiku paliekot uz ledus. Antons Volčenkovs par pārkāpumu saņēma 20+5 minūšu sodu. Indrašis kādu laiku pavadīja ģērbtuvē, bet vēlāk atgriezās spēlē. 

"Bija grūti atgriezties uz ledus," Krievijas medijos citēts Indrašis. "Tagad viss ir normāli. Jājautā ārstam, kad varēs izņemt šuves. Droši vien piecas dienas paies. Kā tas notika? Vienā vietā gaidīju aizsarga piespēli, tā arī tas notika."

Indrašis laukumā pavadīja 15 maiņas jeb 11 minūtes un 23 sekundes, veicot vienu metienu pa pretinieku vārtiem, ar rezultativitātes punktiem neizceļoties.

"Uz šā ledus patrenējāmies trīs dienas. Protams, vienmēr gribas vairāk laika, lai varētu sagatavoties. Būs labāk. Kombinācijas esam iespēlējuši vien pāris dienas. Saspēlēsimies. Uzvarējām, visi ir priecīgi. Pozitīvi," norādīja Indrašis. 

Latvijas izlases uzbrucējs savainojuma dēļ nevarēja piedalīties vairākās pārbaudes spēlēs gatavošanās ciklā jaunajai sezonai. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu