Bartone sasniedz "US Open" junioru turnīra otro kārtu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kamilla Bartone
Kamilla Bartone Foto: Luke Hemer/Tennis Australia (ausopen.com)

Latvijas jaunā tenisiste Kamilla Bartone otrdien sasniedza ASV atklātā čempionāta junioru turnīra otro kārtu.

Bartone, kura turnīrā izlikta ar septīto numuru, pirmās kārtas spēlē ar rezultātu 6-4, 6-2 pārspēja slovākieti Mihaelu Kadlečkovu.

Bartone ITF junioru rangā atrodama 11.pozīcijā, bet viņas pretiniece ieņem 82.vietu. Latviete ir arī WTA rangā, kur ieņem 875.vietu.

Otrajā kārtā Bartone tiksies ar amerikānieti Elvinu Kalievu, kura junioru rangā ir 188.pozīcijā, bet WTA reitingā ieņem 1157.vietu.

Bartone pērn ASV debitēja "Grand Slam" junioru turnīros, apstādamās otrajā kārtā. Šogad Austrālijā viņa sasniedza ceturtdaļfinālu, Francijā cieta zaudējumu astotdaļfinālā, bet Vimbldonā nepārvarēja pirmo kārtu.

Tikmēr Darja Semeņistaja pirmdien ar 0-6, 7-5, 5-7 piekāpās amerikānietei Aleksai Noelai. Semeņistaja junioru rangā ieņem 1325.vietu, bet ASV tenisiste ir planētas septītā rakete un profesionāļu reitingā ieņem 1049.vietu.

Savukārt puišu turnīrā Kārlis Ozoliņš pirmajā kārtā ar 4-6, 1-6 atzina vācieša Milana Veltes pārākumu. Ozoliņš junioru rangā ir 52., bet viņa pretinieks ieņem 129.vietu un ATP reitingā ir 1242.pozīcijā.

Visi trīs Latvijas jaunie tenisisti piedalīsies arī dubultspēļu turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu