Bijušais Anglijas izlases futbolists Ovens: Kapello bija īsts pamuļķis

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Kādreizējais Anglijas futbola izlases galvenais treneris Fabio Kapello nav bijis pieteikami kompetents, kā arī izvirzījis neadekvātas prasības ikdienā, uzskata kādreizējais komandas uzbrucējs Maikls Ovens, trenerim veltot neglaimojošus izteicienus.

Itālis Kapello Anglijas futbolistus vadīja no 2008. līdz 2012.gadam. Interesanti, ka treneris sākotnēji neprata angļu valodu, tāpēc saziņa ar futbolistiem bijusi ļoti apgrūtināta.

Arī Ovens Lielbritānijas medijiem paudis sašutumu par šo faktu, bet atklājis arī citas detaļas par laiku Kapello vadībā.

"Kā par Anglijas izlases vadītāju varēja apstiprināt cilvēku, kas ne vārda nevar pateikt angliski? Tas jau uzreiz radīja neuzticību viņam. Kapello bija ļoti stingras un neloģiskas prasības saistībā ar mūsu ēdienkarti ikdienā. Reiz viņš mani sūtīja laukumā spēles pēdējās minūtēs, bet nedeva nekādas norādes. Tas tāpēc, ka neko nevarēja pateikt angliski," vaļsirdīgs bija Ovens.

Ovens arī pauda, ka Kapello iznīcinājis viņa karjeru starptautiskajā futbolā, īpaši izlasē. Bijušais uzbrucējs uzskata, ka itālis kaut ko gribējis mainīt tikai tāpēc, ka bija tikko pārņēmis komandas vadību, nevis tāpēc, ka pārmaiņas būtu patiesi nepieciešamas.

"Kapello atstāja neatgriezeniski iznīcinošu ietekmi uz manu karjeru, kā arī visu Anglijas futbolu. Par to viņam vēl arī labi samaksāja. Viens no sliktākajiem un neefektīvākajiem treneriem Anglijas vēsturē. Īstens pamuļķis," skarbs bija futbolists.

Pašlaik 39 gadus vecais Ovens karjeras laikā  Anglijas izlasē aizvadīja 89 mačus, kuros guva 40 vārtus. Viņš pārstāvējis "Liverpool", Madrides "Real", Ņūkāslas "United", Mančestras "United" un Stokas "City" klubu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu