Bartone iekļūst "US Open" junioru dubultspēļu ceturtdaļfinālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kamilla Bartone
Kamilla Bartone Foto: www.itftennis.com

Latvijas jaunā tenisiste Kamilla Bartone kopā ar Krievijas sportisti Oksanu Seļehmetevu ceturtdien iekļuvušas ASV atklātā čempionāta junioru dubultspēļu turnīra ceturtdaļfinālā.

Bartone un Seļehmeteva, kuras turnīrā izliktas ar piekto numuru, dubultspēļu sacensību otrajā kārtā ar 6-3, 6-4 pārspēja Džoannu Garlendu no Taivānas un Manančaju Savangkevu no Taizemes.

Ceturtdaļfinālā viņām pretī stāsies turnīra galvenās favorītes amerikāniete Aleksa Noela un Diāna Parī.

Pirmajā kārtā Latvijas/Krievijas duets ar 6-1, 6-0 sagrāva indonēzieti Prisku Madelinu Nugroho un austrālieti Enerliju Pulosu.

Tikmēr vēl viena Latvijas juniore Darja Semeņistaja pārī ar francūzieti Karoli Monē otrās kārtas spēlē ar rezultātu 1-6, 0-6 zaudēja sacensību trešajam numuram - japānietei Nacumi Kavaguči un Adriennai Naģai no Ungārijas.

Pirmajā kārtā Latvijas/Francijas pāris ar rezultātu 6-1, 6-2 uzveica spānietes Karlotu Martinesu Siresu un Ani Mintehi del Olmo.

Puišu turnīrā Kārlis Ozoliņš kopā ar nīderlandieti Steinu Pēlu pirmajā kārtā ar 6-4, 6-7 (8:10), 5:10 piekāpās francūžiem Kirjanam Žakē un Džovanni Mpeči Perikāram.

Vienspēlēs no Latvijas trijotnes pirmo kārtu pārvarēja tikai Bartone, kura otrās kārtas mačā ar 6-1, 6-0 sagrāva amerikānieti Elvinu Kalievu.

Bartone ITF junioru rangā atrodama 11.pozīcijā, bet viņas pretiniece ieņem 188.vietu. Latviete ir arī WTA rangā, kur ieņem 875.vietu, kamēr amerikāniete ir 1157.pozīcijā.

Astotdaļfinālā Latvijas tenisistei pretim stāsies dienvidkorejiete Sohjuna Parka, kura WTA rangā atrodama 635.vietā.

Pirmās kārtas spēlē Bartone ar rezultātu 6-4, 6-2 pārspēja slovākieti Mihaelu Kadlečkovu, kura ITF junioru rangā ieņem 82.vietu. 

Bartone pērn ASV debitēja "Grand Slam" junioru turnīros, apstādamās otrajā kārtā. Šogad Austrālijā viņa sasniedza ceturtdaļfinālu, Francijā cieta zaudējumu astotdaļfinālā, bet Vimbldonā nepārvarēja pirmo kārtu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu