Biļetes uz Federera un Nadala paraugspēli izķertas desmit minūšu laikā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Rafaels Nadals (no kreisās) un Rodžers Federers
Rafaels Nadals (no kreisās) un Rodžers Federers Foto: AFP/SCANPIX

Dienvidāfrikas tenisa fani trešdien vien desmit minūšu laikā izpirkuši 48 000 biļešu uz Rodžera Federera un Rafaela Nadala paraugspēli Keiptaunā, kas norisināsies nākamā gada februārī.

Spēli Keiptaunā paredzēts aizvadīt 2010.gada Pasaules kausa futbolā stadionā, bet, ja maču klātienē tiešām vēros šāds atbalstītāju skaits, tā apmeklētība pārspēs visu iepriekšējo tenisa maču rekordus. Iepriekš apmeklētākā spēle notika 2010.gadā, kad laukumā spēkojās Serēna Viljamsa un Kima Klijstersa, bet maču klātienē vēroja 35 681 skatītājs.

Pasākuma organizatoru pārstāve atklāja, ka biļetes pārdošanā bija gan internetā, gan biļešu kasēs.

"Esam patiesi gandarīti par negaidīti lielo atsaucību. No sirds pateicamies jums par entuziasmu un atbalstu," teica Federera fonda izpilddirektore Džanīna Hendela. "Pulksten deviņos sākām biļešu tirdzniecību, bet jau desmit minūšu laikā to vairs nebija."

Hendela gan piebilda, ka organizatori plānojot ieviest stāvvietu biļetes, kuras nonāktu pārdošanā, lai tās iegādāties var tie, kuri trešdien pie biļetēm netika.

Katram pircējam tika atļauts iegādāties vien sešas biļetes, kuru cena variēja no 9 līdz 119 eiro. Paraugspēle Dienvidāfrikā notiks 7.februārī.

Spānis Nadals pasaules rangā ieņem otro vietu un piektdien aizvadīs savu astoto "US Open" pusfinālu, kamēr Federers ir pozīciju zemāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu