Znaroks: "Spartak" spēlētāji joprojām atgūstas no pirmssezonas slodzēm

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Spartak" spēlētāji joprojām atgūstas no smagajiem pirmssezonas treniņiem, tāpēc vēl nespēj parādīt labāko sniegumu, uzskata komandas galvenais treneris Oļegs Znaroks.

Latviešu Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētā "Spartak" komanda sezonas pirmājās divās spēlēs izcīnījusi trīs no četriem iespējamajiem punktiem. 

Sezonas pirmajā mačā maskavieši papildlaikā ar 1:2 zaudēja Rīgas "Dinamo", bet otrajā spēlē ar 5:2 uzvarēja Jaroslavļas "Lokomotiv". Pagaidām "Spartak" ieņem piekto vietu Rietumu konferencē, kur trešie ir Rīgas "Dinamo".

Znaroks pēc uzvaras pār "Lokomotiv" žurnālistiem sacīja, ka komanda ar katru spēli uzlabo savu sniegumu.

"Vēl neesam atguvušies no pirmssezonas slodzēm. Pret Rīgas "Dinamo" labi spēlējām tikai no trešās trešdaļas, bet pret "Lokomotiv" jau no otrās. Ceru, ka nākamajā mačā jau varēsim vienmērīgi aizvadīt visas trīs trešdaļas. Katrs no slodzēm atgūstas citādi, tāpēc nepieciešams laiks," sacīja Znaroks.

Sezonas pirmajos divos mačos Karsums guvis vienus vārtus, bet Daugaviņš izcēlies ar vienu rezultatīvu piespēli.

Nākamo spēli Znaroka un Harija Vītoliņa vadītais "Spartak" klubs aizvadīs piektdien pret Mika Indraša pārstāvēto Maskavas "Dinamo". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu