Ruiss juniors sola vēlreiz pieveikt Džošua

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Endijs Ruiss
Endijs Ruiss Foto: AFP/SCANPIX

Smagā svara čempions Meksikāņu bokseris Endijs Ruiss juniors trešdien mediju pasākumā bija pārliecināts, ka vēsture drīzumā atkārtosies, un viņš vēlreiz nokautēs angli Entoniju Džošua, kuru vienreiz jau paveica jūnija sākumā.

29 gadus vecais Ruiss jūnija sākumā Ņujorkā sarūpēja vienu no pasaules boksa lielākajām sensācijām - pirms cīņas uz papīra būdams absolūts pastarītis, viņš septītajā raundā ar tehnisko nokautu pieveica Džošua.

Tādējādi viņš ieguva Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Pasaules Boksa organizācijas (WBO) un Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) čempiona jostas smagsvaros.

"Zinu, ka Džošua smagi trenējas un ringā atgriezīsies ļoti spēcīgs. Viņš ļoti gatavojas, bet to pašu daru arī es," mediju pasākumā Saūda Arābijā teica meksikānis. "7.decembrī es vēlreiz pārrakstīšu vēsturi, un tādā pašā veidā kā 1.jūnijā, uzvarēšu Džošua," pārliecināts par otrās cīņas iznākumu bija Ruiss.

Cīņa paredzēta Dirijas apgabalā, kas ir netālu no galvaspilsētas Rijādas, bet otrā mača norises vieta ļoti kontrastēs ar pirmā dueļa mājvietu "Madison Square Garden" (MSG).

"Endijs pašlaik ir čempions, bet tā tas paliks tikai līdz 7.decembrim, kad viņš atvadīsies no visiem četriem tituliem," teica Džošua. "Divi cīnītāji dosies ringā, bet tikai viens no tā iznāks kā uzvarētājs."

Saūda Arābija saskārusies ar diplomātiskām problēmām pēc tam, kad Stambulā Saūda Arābijas konsulātā tika noslepkavots žurnālists Džamals Hašogi. Kopš tā laika Saūda Arābija sportu cenšas izmantot kā līdzekli, lai uzlabotu savu tēlu sabiedrībā.

Februārī šajā valstī notika pirmā Eiropas golfa tūre, kurā uzvaru izcīnīja bijušais pasaules ranga līderis Dastins Džonsons. Tikmēr labi zināmais Dakāras rallijs Saūda Arābijā notiks nākamgad.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu