Bičevskis pēc dāsnas piespēles iemet tukšos vārtos; rezultatīvs arī Cibuļskis

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Māris Bičevskis
Māris Bičevskis Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas izlases uzbrucējs Māris Bičevskis ceturtdien guva vārtus, bet Oskars Cibuļskis atzīmējās ar rezultatīvu piespēli Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) Čempionu līgas trešās kārtas spēlē, viņu pārstāvētajai Čehijas komandai Hradeckrālovas "Mountfield" svinot uzvaru.

"Moutfield" H apakšgrupas duelī mājās ar 5:2 (2:0, 0:0, 3:2) pārspēja Lielbritānijas vienību Kārdifas "Devils".

Cibuļskis ar rezultatīvu piespēli atzīmējās desmitajā minūtē, palīdzot panākt 1:0, bet Bičevskis vārtus guva pusotru minūti pirms pamatlaika beigām, kad raidīja ripu tukšā cietoksnī.

Bičevskis uz ledus pavadīja desmit minūtes un 40 sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem, bloķēja trīs metienus, uzvarēja trijos jeb 27% iemetienu un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Tikmēr Cibuļskis bija pārliecinošs līderis nospēlētajās minūtēs (23:32), trīs reizes meta pa vārtiem, bloķēja četrus raidījumus un iekrāja negatīvu lietderību -1.

Pretineku rindās Latvijā dzimušais Toms Rutkis bija pieteikumā, bet laukumā nedevās.

H apakšgrupā līdere ar sešiem punktiem trīs spēlēs ir "Mountfield", bet piecus punktus iekrājusi "Devils". Trīs punkti divos mačos ir Austrijas vienībai Grācas "99ers", bet Zviedrijas klubs Gēteborgas "Frolunda Indians" negaidīti ir bešā.

Grupu kārtā 32 klubi ir salozēti astoņās apakšgrupās, bet pēc tam 16 labākās vienības iekļūst "play-off" sacensībās. Pirmajās trijās izslēgšanas turnīra kārtās labākos nosaka divu maču summā, bet finālā tiek aizvadīta viena izšķirošā spēle.

Iepriekšējā sezonā par čempioni trešo reizi vēsturē tika kronēts Zviedrijas klubs Gēteborgas "Frolunda Indians", kas finālā ar 3:1 uzvarēja Vācijas vienību Minhenes "Red Bulls".

Turnīrā līdz šim nekad nav spēlējušas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu