Karsumam 1+1 pēdējo minūšu zaudējumā Minskas "Dinamo" komandai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Mārtiņš Karsums
Mārtiņš Karsums Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums svētdien atzīmējās ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā, taču neglāba viņa un Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Maskavas "Spartak" no zaudējuma.

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā "Spartak" savā laukumā ar 4:5 (3:2, 1:2, 0:1) piekāpās Minskas "Dinamo" komandai.

Mājinieki ātri nonāca iedzinējos ar 0:2, bet desmitajā minūtē Jakovs Rilovs pēc Karsuma piespēles, ar metienu no zilās līnijas vienus vārtus atguva. Perioda turpinājumā maskavieši guva vēl divus vārtus un pārņēma vadību. 

Otrā perioda ceturtajā minūtē Karsums pēc pārtvertas piespēles izslidoja viens pret pretinieku vārtsargu un panāca jau 4:2 "Spartak" labā. Tiesa, pretinieki astoņu minūšu laikā guva divus vārtus un izlīdzināja rezultāti. Uzvaru Minskas komanda izrāva nepilnas trīs minūtes līdz pamatlaika beigām kad Mihails Stefanovičs realizēja vairākumu.

Karsums šajā duelī uz ledus pavadīja 13 minūtes un 44 sekundes, kuru laikā trīs reizes meta pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus, zaudēja savā vienīgajā iemetienā un tika pie divām soda minūtēm. 

Tikmēr Daugaviņš 12 minūtēs un 45 sekundēs bloķēja vienu metinu, pielietoja vienu spēka paņēmienu un zaudēja vienā iemetienā.

Karsums jaunās sezonas pirmajā nedēļā četrās spēlēs guvis divus vārtus un veicis divas rezultatīvas piespēles. 

"Spartak" komanda ar četriem punktiem Rietumu konferencē ieņem septīto vietu.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 24 komandas - pa 12 Rietumu un Austrumu zonā.

Regulārajā čempionātā katra komanda tāpat kā iepriekšējā sezonā aizvadīs pa 62 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu