Latvijas futbolisti nospēlē cerīgāk, taču turpina zaudējumu sēriju (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Mārtiņš Ķigurs
Mārtiņš Ķigurs Foto: Sanita Ieva Sparāne (Latvijas Futbola federācija)

Latvijas vīriešu futbola izlase pirmdien Rīgā, Daugavas stadionā, ar rezultātu 0:2 (0:2) piekāpās Ziemeļmaķedonijas valstsvienībai 2020. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlē.

Ziemeļmaķedonijas sastāvā vārtus guva Gorans Pandevs un Eniss Bardi, kuri ar precīziem sitieniem izcēlās spēles 14. un 17. minūtē.

Karjerā savu 99. spēli Latvijas izlases rindās aizvadīja pieredzējušais vārtsargs Andris Vaņins.

Savukārt debiju piedzīvoja pussargs Mārtiņš Ķigurs, kurš devās sākumsastāvā, un arī Ēriks Punculs, kurš laukumā nāca 76. minūtē.

Iepriekšējā mačā pret Austriju, kad tika piedzīvota sakāve ar 0:6, Latvijas futbolisti izpildīja tikai vienu sitienu pa vārtiem, kamēr pretinieki veica par 30 sitieniem vairāk.

Šoreiz Latvijas futbolisti spēlēja jau cerīgāk, jo izveidoja vairākas vārtu gūšanas iespējas - attiecība 10:14.

Tomēr Latvijas futbolisti piedzīvojuši sesto zaudējumu pēc kārtas 2020. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā, turklāt gūto un zaudēto vārtu attiecība ir 1:21.

Šo spēli Daugavas stadionā klātienē apmeklēja 2724 skatītāji.

Vairākas reizes uzbrukumā izcēlās Vladislavs Gutkovskis, kurš neizmantoja vismaz divas labas vārtu gūšanas iespējas.

Uzbrukumā pamanāmi bija arī Vladimirs Kamešs un Jānis Ikaunieks, savukārt vidējā līnijā bumbu meistarīgi pieturēja un saspēli veidoja izlases debitants Mārtiņš Ķigurs.

Nākamo spēli Latvijas izlase aizvadīs 10. oktobrī savā laukumā pret Poliju, bet pēc tam 15. oktobrī izbraukumā jāspēkojas ar Izraēlu.

 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu