Mančestras "United" aizsargs Dalots Ķīnā ārstējas pie "brīnumu daktera"

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Diogo Dalots
Diogo Dalots Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas premjerlīgas futbola kluba Mančestras "United" aizsargs Diogo Dalots devies uz Ķīnas pilsētu Šanhaju, kur vietējā klubā SIPG saņems medicīnisko palīdzību no fizioterapeita, kurš futbola aprindās tiek dēvēts par "brīnumu dakteri".

20 gadus vecais aizsargs Dalots uz "United" pārcēlās pērnā gada jūnijā, pārnākot no "Porto" kluba, bet Mančestras kluba treneris Ūle Gunnars Sūlšērs aizvadītajā mēnesī medijiem norādīja, ka aizsargs laukumā varētu atgriezties pēc Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēm, kas noris septembrī.

"United" stūrmanis gan neko nebilda par spēlētāja došanos uz Ķīnu, bet tagad jau noskaidrojies, ka turp viņš devies jau 29.augustā. Spēlētājs Ķīnā desmit dienas pavadīja pie valsts čempioniem, kur veica atveseļošanās procedūras "brīnumu daktera" Eduardu Santuša virsvadībā.

Medicīnas speciālists savu iesauku nopelnīja 2015.gadā, kad Francijas mediji viņu cēla debesīs, jo Santušs vien pāris dienās ierindā spēja atgriezt Davidu Luisu, kurš iedzīvojās augšstilba muskuļa savainojumā.

Pie izslavētā Santuša pēdējos gados ārstējušies arī Francijas izlases spēlētājs Ejakims Mangala, bijušais Totenhemas "Hotspur" spēlētājs Musa Dembelē, kā arī kolumbietis Radamels Falkao.

Tikmēr pats Santušs aģentūrai AFP norādīja, ka viņš neveicot nekādus brīnumus, bet gan vienkārši palīdzot spēlētājiem atgriezties sportiskajā formā.

"To, ko es šeit daru, nesauc par brīnumu vai maģiju. Es praktizēju zinātni, kas nes ļoti labus rezultātus," piebilda medicīnas speciālists.

Mančestras "United" šosezon četros mačos izcīnījusi tikai vienu uzvaru un iekrājusi piecus punktus, kas kopvērtējumā dod astoto vietu. Nākamā spēle komandai paredzēta sestdien, kad mājās jāspēlē ar Lesteras "City".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu