Krievijas hokeja leģenda Larionovs pārliecināts, ka NHL spēlētāji piedalīsies Pekinas olimpiskajās spēlēs

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Igors Larionovs.
Igors Larionovs. Foto: https://fhr.ru/

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vadība atļaus saviem spēlētājiem doties uz 2022.gada Pekinas ziemas olimpiskajām spēlēm, paudis savulaik izcilais Krievijas hokejists Igors Larionovs.

NHL hokejisti piedalījās 2014.gada Soču ziemas spēlēs, bet 2018.gada Olimpiādē Phjončhanā viņiem palīdzēt savu valstu izlasēm bija aizliegts. 

Larionovs intervijā "Sport-Ekspress" paudis pārliecību, ka Pekinā sacenstīsies arī NHL spēlētāji, jo līga nelaidīs garām iespēju nopelnīt.

"NHL spēlētāji tur būs. Tas ir grandiozs pasaules mēroga notikums. Ķīna ir ļoti liels tirgus. NHL nekad neatteiksies nopelnīt kādu lieku dolāru. Lai gan runā, ka hokejs tur nevienu neinteresē, tomēr tur dzīvo miljards cilvēku," sacīja bijušais hokejists.

Larionovs uzskata, ka Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) spēlējošā Pekinas "Kuņluņ Red Star" komanda ķīniešiem ir svarīga, lai iepazīstinātu tautu ar hokeju pirms olimpiskajām spēlēm. 

Pekinas ziemas olimpiskās spēles notiks no 2022.gada 4. līdz 20.februārim. Pekina būs pirmā pilsēta vēsturē, kur notikušas gan vasaras, gan ziemas olimpiskās spēles, jo 2008.gadā Ķīnas galvaspilsēta uzņēma vasaras Olimpiādi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu