Latvijas pretinieces Izraēlas futbola izlases treneris uzbrucis saviem spēlētājiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Andreass Hercogs
Andreass Hercogs Foto: AFP/SCANPIX

Izraēlas futbola izlases galvenais treneris Andreass Hercogs pirmdien pēc zaudējuma 2020.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlē uzbrucis saviem spēlētājiem, ziņo vietējie mediji.

Slovēnijas izlase pirmdien ar rezultātu 3:2 (1:0) mājās pārspēja Izraēlu.

Hercogs pēc zaudējuma ģērbtuvē esot spārdījis pudeles un galdus, bet vairāki spēlētāji aizvainoti tik ļoti, ka pat raudājuši.

Speciālists, kurš reiz bija Austrijas izlases aizsargs, nospēlējot vairāk nekā 100 spēles, arī vietējiem medijiem neslēpa savu neapmierinātību ar komandas sniegumu.

"Mēs neesam gana profesionāli. Kad ieraudzīju trešos vārtus... Šausmas. Regulāri tiek runāts par mūsu sapņiem, bet tos tomēr jāpiepilda laukumā," kritiku savai komandai veltīja treneris. "Tomēr beigās mēs pieļaujam stulbas kļūdas, piedzīvojot zaudējumu."

Izraēlieši ilgu laika bija vadībā ar 2:1, tomēr vēlāk pārsvaru izlaida no rokām, vēl mača pēdējā minūtē ielaižot trešos vārtus. Izraēlas izlase pēc sešām spēlēm ir dalītā ceturtajā vietā ar izcīnītiem astoņiem punktiem, kas ir tikai par trim mazāk nekā otrajā vietā esošajai Slovēnijai.

Uz Eiropas čempionāta finālturnīru automātiski nokļūs katras grupas divas labākās izlases.

Hercogs Izraēlas izlasi trenē kopš pērnā gada augusta, bet tā liela mēroga turnīros nav spēlējusi jau kopš 1970.gada.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu