Klops: Tituli nekad nav bijusi mana motivācija

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Jirgens Klops
Jirgens Klops Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas futbola premjerlīgas kluba "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops atklājis, ka tituli nav viņa lielākie motivācijas avoti, jo Vācijas speciālists labprātāk redz, kā pieaug futbolistu meistarība un paši sportisti.

"Tituli nav un nekad nebūs tie, kas mani motivē. Es vēlos izcīnīt uzvaru katrā spēlē, kā arī redzēt savu futbolistu izaugsmi dienu no dienas," par sev svarīgākajām lietām aģentūrai DPA teica Klops. "Pēc tam arī skatos, kur viss mani aizved."

Tomēr pieredzējušais speciālists arī neslēpa, ka šosezon viņa lielākais mērķis ir izcīnīt Anglijas premjerlīgas trofeju, lai pārtrauktu teju vai 30 gadus ieilgušo "sauso" sēriju.

"Pērn mēs bijām ļoti tuvu. Sezonas laikā zaudējām tikai vienu spēli, bet ar to nebija gana, lai triumfētu čempionātā. Tā bija ļoti rūgta pieredze," atklāja Klops.

"Liverpool" 2018./19.gada sezonā finišēja otrajā vietā, tikai par punktu atpaliekot no līdervienības Mančestras "City". Savukārt šosezon komanda četrās aizvadītajās spēlēs tikusi pie četriem panākumiem.

"Skaidrs, ka ar savu komandu varu paveikt lielas lietas, tomēr premjerlīgas trofeja būtu labs apliecinājums tam smagajam darbam, kas ieguldīts visus šos gadus," cerīgs par nākotni bija Klops.

"Liverpool" savu nākamo spēli aizvadīs sestdien, kad mājās uzņems Ņūkāslas "United", kas četrās spēlēs tikusi pie viena panākuma, bet vēl reizi spēlēja neizšķirti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu