Francijas izlases treneris: Nevēlamies pieļaut kļūdu kā iepriekšējā Pasaules kausā (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Vinsents Kolē
Vinsents Kolē Foto: FIBA.com

Francijas vīriešu basketbola izlase nevēlas pieļaut tādu pašu kļūdu kā iepriekšējā Pasaules kausa izcīņas turnīrā, uzsver komandas galvenais treneris Vinsents Kolē.

Francijas basketbolisti trešdien ar rezultātu 89:79 ceturtdaļfinālā pārspēja pieckārtējo pasaules čempioni ASV izlasi.

Ķīnā notiekošajā Pasaules kausa izcīņā Francija piektdien (plkst. 15.00 pēc Latvijas laika) pusfinālā spēkosies ar Argentīnas basketbolistiem.

"Mēs esam priecīgi, bet ģērbtuvē jau sākām runāt par nākamo spēli," pēc uzvaras pret ASV sacīja Kolē.

2014. gadā Pasaules kausa izcīņā Francija ceturtdaļfinālā uzveica turnīra mājinieci Spāniju, bet pusfinālā piekāpās Serbijai.

"Pirms pieciem gadiem bijām līdzīgā situācijā, ceturtdaļfinālā uzvarējām Spāniju, bijām ļoti priecīgi," atceras treneris.

"Pēc tam pusfinālā mums bija vajadzīgas 15 minūtes, lai kārtīgi ieietu spēlē. Mēs nevēlamies pieļaut to pašu kļūdu," uzsvēra Kolē.

"Mēs zinām, ka Argentīna ir pieredzējusi komanda. Viņi ir lepni un pieraduši spēlēt Pasaules kausā un olimpiskajās spēlēs."

Pirms pieciem gadiem iepriekšējā Pasaules kausā zeltu izcīnīja ASV, sudrabu Serbija, bronzu Francija, bet ceturto vietu ieguva Lietuva.

Šogad par Pasaules kausa medaļām bez Francijas un Argentīnas turpina cīnīties arī Spānijas un Austrālijas izlases, kas savā starpā pusfinālā spēkosies piektdien plkst. 11.00 pēc Latvijas laika.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu