Edgars Šneps: Vecvagara līgums paredzēja, ka pēc pirmā apļa viņam var uzteikt darbu (3)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Rubrikas "Ģenerāļa stūrmaņi" šīs sezonas 14. epizodē Valdis Valters uz sarunu aicinājis ilggadējo Latvijas Basketbola savienības (LBS) ģenerālsekretāru Edgaru Šnepu. 

"Esmu LBS ģenerālsekretārs nu jau desmito gadu. Skaidrs, ka visā, kas notiek, ir daļa manas vainas un varbūt daļa mani panākumi. Katrs individuāli var uzskatīt - vai esmu vainīgs par to... vai šis ir mans panākums," sacīja Šneps. 

Šovasar Latvijas jauniešu basketbola izlases vāji aizvadīja starptautiskos turnīrus. Šneps gan uzskata, ka sportiskie rezultāti nav iemesls, pēc kuriem jāmēra LBS labie vai sliktie darbi. 

Sarunā tiek apspriestas jauno basketbolistu slodzes treniņos, spēļu skaits sacensībās, Latvijas vīriešu izlases starts Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīrā, Arņa Vecvagara atbilstība ieņemamajam amatam pie valstsvienības stūres un citi temati. 

LBS prezidenta, Padomes un valdes pilnvaru termiņš: 2020. gada 27. janvāris. 

Kuluāros izskanējis, ka uz LBS prezidenta amatu kandidēs viena no visu laiku labākajām Latvijas basketbolistēm Anete Jēkabsone-Žogota. Šobrīd prezidents ir Valdis Voins

"Uz prezidenta amatu jākandidē tādiem cilvēkiem, kuri ir finansiāli nodrošināti, kuri var atļauties pietiekoši daudz savu brīvo laiku veltīt savam sporta veidam, dot tam atpakaļ. Es noteikti neesmu tādā situācijā," sacīja Šneps. 

Viņš atklāja, ka negrasās kandidēt uz LBS prezidenta amatu. 

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu