Ališausks: Pirmais sezonas izbraukums vērtējams vāji

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Nerijus Ališausks
Nerijus Ališausks Foto: www.dinamoriga.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas pirmā izbraukuma tūre Rīgas "Dinamo" komandai vērtējama vāji, atzīst lietuviešu aizsargs Nerijus Ališausks.

Rīgas "Dinamo" ceturtdien ar rezultātu 1:5 izbraukumā zaudēja Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētajai Maskavas "Spartak" komandai, kurā spēlē uzbrucēji Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš.

"Spēles pirmā puse bija laba. Pirmajā periodā bija līdzīga cīņa. Spējām izveidot labus momentus. Otro iesākām tāpat, izvirzījāmies vadībā un tad kaut kas notika," kluba mājaslapā intervijā citēts Ališausks.

"Nopelnījām noraidījumus, ko nespējām izturēt. Mazākums arī šodien mūs pievīla. Tad jau viņi ieguva pārliecību, bet mums diži nekas neizdevās, lai arī ļoti centāmies," sacīja Lietuvas hokejists.

Ališausks otrā perioda sākumā guva vārtus, izvirzot Rīgas "Dinamo" tobrīd 1:0 vadībā. Viņam šis bija otrais precīzais metiens šosezon piecās spēlēs.

"Patīkama sajūta izvirzīt vadībā komandu. Jākobs (Berglunds) atdeva perfektu piespēli, noliekot ripu tiešu uz nūjas lāpstiņas. Tad atliek tikai mest pa vārtiem," vārtu guvumu atminas Ališausks.

Rīgas "Dinamo" sezonas pirmajā izbraukuma tūrē piedzīvoja trīs zaudējumus trīs mačos. Iepriekš rīdzinieki ar 0:4 zaudēja Ņižņekamskas "Ņeftehimik" un ar 2:7 arī vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētajai Helsinku "Jokerit".

"Pirmais sezonas izbraukums, protams, vērtējams vāji. Pazuda mūsu spēle. Mazākums ļoti slikts, vairākums pieticīgs. Brauksim mājās un analizēsim, kur ir problēma. Uz pirmdienu šis viss ir jālabo," sacīja Rīgas "Dinamo" aizsargs.

Nākamo spēli Rīgas "Dinamo" aizvadīs pirmdien, 16. septembrī, "Arēnā Rīga". Pretī stāsies Habarovskas "Amur" komanda. Mača sākums plkst. 19.30.

Rīgas "Dinamo" ar 4 punktiem patlaban ieņem 10. vietu rietumu konferencē, bet "Amur" ar 1 punktu šobrīd ir pēdējā Austrumos un visā līgā.

Savukārt trešdien, 18. septembrī, Rīgas "Dinamo" savā laukumā uzņems Jaroslavļas "Lokomotiv".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu