Indrašis realizē "bullīti" komandas zaudējumā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: TASS/Scanpix

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Miks Indrašis sestdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē realizēja vienīgo savas komandas pēcspēles metienu, tomēr viņa pārstāvētā Maskavas "Dinamo" piedzīvoja zaudējumu.

Maskavas "Dinamo" viesos ar rezultātu 2:3 (0:2, 2:0, 0:0, 0:0, 1:2) piekāpās Čerepovecas "Severstaļ".

Spēles rezultātu septītajā minūtē atklāja Daniils Vovčenko, bet desmit minūtes vēlāk viņš rezultātu dubultoja, gūstot savus otros vārtus. Otrajā periodā "Dinamo" rezultātu izlīdzināja - devītajā minūtē Iļja Kruglovs panāca 1:2. bet nepilnas piecas minūtes vēlāk Vadims Šipačovs jau atgrieza līdzsvaru uz tablo. Trešajā periodā un vēlāk arī papildlaikā komandas vārtus neguva, līdz ar to bija jāizpilda "bullīši". Mājinieki bija precīzi pirmajā un trešajā mēģinājumā, kamēr "Dinamo" pirmos trīs izgājienus nerealizēja. 

Neveiksmīgs mēģinājums tālāk padevās arī "Severstaļ", bet Indrašis atbildēja ar gūtiem vārtiem, kas arī bija pēdējais precīzais metiens šajā sērijā.

Indrašis laukumā pavadīja 23 minūtes un desmit sekundes, kuru laikā izdarīja vienu metienu un pielietoja divus spēka paņēmienus, kā arī uzvarēja vienīgajā iemetienā. Hokejistam arī tika dota iespēja izpildīt ceturto pēcspēles metiena sērijas izgājienu, kuru viņš realizēja, tomēr viņa partneri bija neprecīzi, līdz ar to piedzīvots zaudējums.

Tikmēr citā spēlē Maskavas "Spartak" mājās ar rezultātu 0:1 (0:0, 0:1, 0:0) piekāpās "Soči" komandai.

Mārtiņš Karsums šajā spēlē laukumā pavadīja 19 minūtes un desmit sekundes, kuru laikā nopelnīja vienu noraidījumu, reizi meta pa vārtiem, izpildīja trīs spēka paņēmienus, kā arī uzvarēja vienu iemetienu. Tikmēr Kaspars Daugaviņš uz ledus pabija 20 minūtes un četras sekundes, četreiz metot pa vārtiem un uzvarot trīs no sešiem iemetieniem.

Savukārt pie panākuma tika Latvijas speciālista Pētera Skudras vadībā Čeļabinskas "Traktor", kas ar rezultātu 2:1 (1:0, 1:0, 0:1) pārspēja Pekinas "Kuņluņ Red Star", kuras pieteikumā aizvien vēl nebija iekļauts Gunārs Skvorcovs.

Rietumu konferencē Maskavas "Dinamo" sešās spēlēs tikusi pie septiņiem punktiem, bet "Spartak" iekrājusi tikpat aizvadot par spēli vairāk, kas ļauj iespraukties starp sešām labākajām vienībām. Tikmēr Skudras komanda Austrumu konferencē septiņos mačos ieguvusi deviņus punktus, atrodoties labāko trijniekā.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 24 komandas - pa 12 Rietumu un Austrumu zonā.  

Regulārajā čempionātā katra komanda tāpat kā iepriekšējā sezonā aizvadīs pa 62 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu