Cibuļskis ar 1+1 kaldina komandas uzvaru Čehijas čempionāta spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Oskars Cibuļskis
Oskars Cibuļskis Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases aizsargs Oskars Cibuļskis svētdien izcēlās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli, palīdzot Hradeckrālovas "Mountfield" komandai izcīnīt uzvaru otrajā mačā.

Cibuļska un uzbrucēja Māra Bičevska pārstāvētā Hradeckrālovas vienība viesos ar 5:2 (3:0, 2:1, 0:1) pārspēja Kladno "Ritīrži" vienību.

Latviešu aizsargs ar rezultatīvu piespēli atzīmējās 20 sekundes pirms pirmā perioda beigām, kad komandas biedrs panāca 3:0, bet vārtus viņš guva nepilnas 20 minūtes vēlāk (5:1), pēc Cibuļska precīzā metiena pretiniekiem mainot vārtsargu. 

Cibuļskis 18 minūtēs un deviņās sekundēs divreiz meta pa vārtiem un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +2. Bičevskim nedaudz vairāk kā 14 minūtēs divi metieni, viens spēka paņēmiens un 54% uzvarētu iemetienu (6/11).

Tikmēr Roberta Bukarta pārstāvētā Ostravas "Vitkovice Ridera" viesos ar 3:2 (0:0, 2:1, 1:1) pārspējot Zlīnas "PSG Berani" komandu, kurā spēlē Ralfs Freibergs. Bukartam 19 minūtēs bija trīs metieni pa vārtiem un lietderība +2, bet Freibergam viens raidījums, viens spēka paņēmiens un negatīvs rādītājs -1.

Vēl svētdien aizsarga Gunta Galviņa pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži" viesos ar 1:2 (0:1, 1:0, 0:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Brno "Kometa" hokejistiem. Galviņam nepilnā 21 minūtē divi metienu un negatīva lietderība -1.

Iepriekšējā sezonā par Čehijas čempionu kļuva Galviņš un viņa pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu