Balinskis: Liels paldies Gudļevskim

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Uvis Balinskis
Uvis Balinskis Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Rīgas "Dinamo" komandas aizsargs Uvis Balinskis, kurš pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā guva uzvaras vārtus pret Habarovskas "Amur", pēc spēles pauda pateicību vārtsargam Kristeram Gudļevskim.

Rīgas "Dinamo" pirmdien savā laukumā ar rezultātu 4:3 (0:0, 2:1, 1:2, 1:0) papildlaikā uzveica "Amur", pārtraucot trīs zaudējumu sēriju.

"Otrajā periodā iemetām golus. Izvirzījāmies vadībā, bet kaut kā neizdevās pārsvaru noturēt. Labi, ka spējām rezultātu izlīdzināt," kluba mājaslapā intervijā citēts Balinskis, kurš šajā mačā guva vārtus un veica rezultatīvu piespēli.

Pašlaik 23 gadus vecais aizsargs guva vārtus mača papildlaikā. Viņš pauda pateicību vārtsargam Gudļevskim, kurš palīdzējis pagarinājumā izturēt skaitlisko mazākumu. 

"Sanāca labs metiens papildlaikā. Pirms tam gan svarīgākais, kas jāatzīst - spējām izturēt mazākumu. Liels paldies Gudļevskim par to."

Balinskim uzvaras vārtu guvumā rezultatīvi piespēlēja Lauris Dārziņš un Miķelis Rēdlihs.

"Iznācu no maiņas - labi iegājām zonā. Miķelis uzreiz man atdeva piespēli. Viss bija brīvs un vienkārši bija jāliek iekšā."

Rīgas "Dinamo" zaudēja iepriekšējās trīs spēles izbraukumā, turklāt gūto un zaudēto vārtu attiecība šajos mačos bija 3:16.

"Ļoti svarīgi bija tagad uzvarēt. Tomēr izbraukumā mums gāja bēdīgi. Tā kā šis bija ļoti svarīgi - atgriezties pie uzvaras."

Balinskis šosezon 6 mačos guvis 1 vārtus, veicis 2 rezultatīvas piespēles un sakrājis neitrālu lietderības koeficientu.

Nākamo spēli Rīgas "Dinamo" aizvadīs trešdien savā laukumā pret Jaroslavļas "Lokomotiv", kas 6 mačos izcīnījusi 4 punktus.

Rīgas "Dinamo" kontā 6 mačos ir 6 punkti, bet Rietumu konferences līdervienība ar 11 punktiem 7 spēlēs ir čempione Maskavas CSKA.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu