LBL2 čempionāts ieguvis ģenerālsponsoru

CopyDraugiem X Whatsapp
“Ramirent” rīkotājdirektors Heiki Onton (no kreisās) un LBS ģenerālsekretārs Edgars Šneps.
“Ramirent” rīkotājdirektors Heiki Onton (no kreisās) un LBS ģenerālsekretārs Edgars Šneps. Foto: basket.lv

Par Latvijas Basketbola līgas (LBL) 2. divīzijas ģenerālsponsoru kļuvis būvtehnikas nomas uzņēmums "Ramirent", kura nosaukums būs arī 2019./2020. gada sezonas turnīra oficiālajā logo, vēsta Latvijas Basketbola savienīa (LBS).

"Ramirent" LBL2 čempionātā šosezon piedalīsies 22 komandas, kas pamatturnīrā pēc reģionālā principa būs sadalītas Austrumu un Rietumu zonās. Katras zonas astoņas labākās komandas iekļūs izslēgšanas turnīrā.

"Jau sesto gadu sadarbojamies ar LBS un šogad esam paplašinājuši sadarbību, ietverot arī LBL2 turnīru. Esam priecīgi, ka mums ir iespēja atbalstīt ne tikai mūsu klientu vidū populāru sporta veidu, bet arī organizāciju, kas palīdz attīstīt jaunus talantus sportā, popularizē aktīvu dzīves veidu, kā arī piedāvā saturīgu atpūtu un izklaidi spēļu skatītājiem un sportistu atbalstītājiem," LBS mājaslapā citēts "Ramirent" nomas direktora Raimonda Henka teiktais.

Par sadarbību prieku pauda arī LBS prezidents Valdis Voins, bet LBS basketbola līgu direktors Edgars Bērziņš uzsvēra, ka sadarbība nesīs arī taustāmu labumu.

"Ar ģenerālsponsora atbalstu paplašināsim LBL2 publiskās aktivitātes, palīdzot klubiem darbā ar atbalstītājiem. Būs vairāk video tiešraižu un sižetu, būs jauns čempionu kauss," atklāja Bērziņš.

"Ramirent" LBL2 čempionātā pirmās spēles notiks jau 4. oktobrī, bet pamatturnīrs noslēgsies nākamā gada 15. martā.  

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu