Medijs: Kuruca komandas spēlētāji vēlas, lai Entonijs pievienojas "Nets"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Karmelo Entonijs
Karmelo Entonijs Foto: AFP/SCANPIX

Rodiona Kuruca pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bruklinas "Nets" vairāki spēlētāji vēlas, lai komandai pievienotos Karmelo Entonijs, vēsta SNY žurnālists Īans Beglijs.

"Nets" uzbrucējs Vilsons Čendlers saņēmis 25 spēļu diskvalifikāciju par dopinga lietošanu. Pēc pirmajām 5 spēlēm Bruklinas klubs viņu var ievietot "neaktīvo sarakstā", tādējādi atbrīvojot vietu sastāvā citam basketbolistam.

Līdz ar to "Nets" komanda sastāvam varētu piesaistīt pieredzējušo Entoniju. Tiesa, Bruklinas klubam šobrīd ir 17 spēlētāji ar līgumiem, taču NBA komandas pieteikumā var iekļaut tikai 15 basketbolistus. 

Savukārt treniņnometnē, kas "Nets" vienībai sāksies pēc pusotras nedēļas, var piedalīties 20 spēlētāji. Nav gan zināms, vai kluba ģenerālmenedžeris Šons Marks ir ieinteresēts aicināt Entoniju pievienoties komandai.

Augustā "The Athletic" vēstīja, ka Entonija pievienošanos komandai vēlas NBA zvaigznes Kevins Durants un Kairijs Ērvings. Viņi abi šovasar pievienojās "Nets" vienībai.

Entonija pievienošanās "Nets" varētu ietekmēt arī Kuruca lomu komandā, jo viņi abi spēlē uzbrucēja pozīcijā. Turklāt latvietis tiek apsūdzēts par uzbrukumu draudzenei, tāpēc nevar izslēgt varbūtību, ka Kurucs saņem kādas soda sankcijas.

Entonijs šovasar intervijā ESPN atklāja, ka viņa pārstāji veikuši pārrunas ar vairākām NBA komandām, tostarp arī ar abiem Losandželosas klubiem "Clippers" un "Lakers".

Pašlaik 35 gadus vecais Entonijs karjeras laikā 10 reizes piedalījies NBA Visu zvaigžņu spēlē. Viņš ir arī trīskārtējs olimpisko spēļu čempions ASV valstsvienības sastāvā.

NBA regulārajā čempionātā 1064 spēlēs Entonijs vidēji guvis 24,0 punktus un izcīnījis 6,5 atlēkušās bumbas. Viņš pārstāvējis Denveras "Nuggets", Ņujorkas "Knicks", Hjūstonas "Rockets" un Oklahomasitijas "Thunder".

Entonijs divas sezonas bija arī Kristapa Porziņģa komandas biedrs "Knicks" sastāvā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu