Sieviete miegā norij savu saderināšanās gredzenu (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Flickr/Steven Depolo

Kāda sieviete savā Facebook kontā publicējusi visai amizantu stāstu par to, ka pazaudējusi saderināšanās gredzenu, bet drīz vien to atradusi... savās zarnās.

Dženna Evansa no Santjago sociālajā tīklā vēsta, ka gredzenu norijusi miegā. Viņai esot bijis ļoti spilgts sapnis, kurā viņas līgavainis licis viņai norīt gredzenu, lai aizsargātu to no “sliktiem cilvēkiem”. Rezultātā viņa gredzenu norijusi nevien sapnī, bet arī realitātē.

“Es novilku gredzenu nost no pirksta, iebāzu mutē, pa virsu uzdzēru glāzi ūdens, tieši tajā brīdī saprotot, ko esmu izdarījusi. Sākumā man šķita, ka tas viss ir sapnis, jo kuram gan varētu ienākt prātā norīt savu saderināšanās gredzenu. Tāpēc es gulēju vien tālāk,” rakstīja Evansa.

Tiesa, kad Evansa nākamajā rītā pamodās, viņa secināja, ka gredzens patiešām ir pazudis no pirksta. Tajā brīdī viņa saprata, ka tiešām ir to norijusi.

Sākumā sievietei bija ļoti grūti vispār paskaidrot, kas ar viņu noticis. Viņa esot raudājusi un smējusies reizē.

Rentgena uzņēmums parādīja, ka sievietes zarnās patiesi atrodas gredzens. Ārsti izlēma to nekavējoties izņemt, nevis ļaut tam no organisma iziet dabiskā ceļā.

Evansai tika veikta procedūra, ko dēvē par augšējo endoskopiju jeb gastroskopiju, kuras laikā ārsts ar tievu, lokanu caurulīti, kuras galā piestiprināta kamera, no zarnām “izmakšķerē” svešķermeni. Gredzens atradās zarnās uzreiz aiz kuņģa, tāpēc procedūra bija veiksmīga.

“Es apsolīju, ka nenorīšu to vēlreiz. Mēs joprojām precēsimies un viss ir kārtībā,” rakstīja Evansa.

Evansas ārsts arī viņai ieteica apmeklēt miega speciālistu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu