Bobslejisti lej sviedrus, gatavojoties jaunajai sezonai

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Sevi jau pierādījuši, pieredzējuši bobslejisti un potenciālie jaunpienācēji aizvadījuši vairākas treniņnometnes treneru Sanda Prūša un Jāņa Ozola vadībā, gatavojoties 2019./2020. gada bobsleja sezonai. 

Šogad Pasaules kausa un Eiropas kausa komandās centīsies iekļūt vairākas līdz šim bobslejā neredzētas sejas, tostarp ugunsdzēsējs Tomass Jaunzems, kurš pagājušā gada vasarā izglāba dzīvību sievietei, kura mēģināja izdarīt pašnāvību, izlecot pa ceturtā stāva logu. Jaunzems viņu noķēra. 

Izlases galvenais treneris Sandis Prūsis sarunā ar TVNET pastāstīja, ka Siguldas treniņnometnē piedalījās 13 bobslejisti, kuriem jau ir šī sporta veida pieredze un deviņi jauni kandidāti. 

Viņš ir ļoti apmierināts ar jaunajiem censoņiem, kuriem ir vēlme izmēģināt savus spēkus šajā renes sporta veidā. Šī gada atlase esot labākā pēdējo piecu gadu laikā. 

"Gribasspēks pamēģināt, iekšējā motivācija teica, ka ir jānāk. Kāpēc gan ne? Man patīk," sarunā ar TVNET sacīja Jaunzems. "Šobrīd mani nekas nebaida."

Kandidātu vidū ir arī olimpiskais čempions Oskars Melbārdis, kurš iepriekšējo sezonu izlaida savainojuma dēļ. Viņš jauno sezonu varētu sākt, piedaloties Eiropas kausa posmos līdz jaunajam gadam. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu