Hārdens sola ar "Rockets" komandu izcīnīt NBA čempiontitulu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Džeimss Hārdens
Džeimss Hārdens Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Džeimss Hārdens sola, ka viņam izdosies ar Hjūstonas "Rockets" komandu kļūt par pasaules spēcīgākās basketbola līgas čempionu. 

Starpsezonā Hjūstonas vienības rindas papildināja Rasels Vestbruks, tādējādi uz papīra "Rockets" komandu padarot konkurētspējīgāku cīņā par NBA čempiontitulu. 

"Ir dažādi ceļi, pa kuriem var nonākt līdz uzvarai čempionātā," izdevumā "Bleacher Report" citēts Hārdens. "Droši vien tituls jau tagad varētu būtu manu sasniegumu sarakstā. Bet esmu priecīgs, ka ceļu meklēju kopā ar Hjūstonas komandu. Es atradīšu veidu kā izcīnīt kaut vai vienu titulu. Un to paveikšu ar "Rockets", bet nevarētu teikt, ka mani kaut kas šobrīd iekšēji nomāc."

30 gadus vecais Hārdens tiek uzskatīts par vienu no visgrūtāk nosedzamajiem spēlētājiem NBA čempionātā. 

Hārdens pagājušajā sezonā bija pārliecinoši rezultatīvākais spēlētājs visā līgā, bet par sezonas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP tika nosaukts Jannis Adetokunbo no Milvoki "Bucks" komandas. 

Iepriekšējā sezona Hārdenam individuāli bija veiksmīgākā viņa karjerā. 

Hārdens atteicās no dalības ASV izlasē piedalīties Pasaules kausa izcīņā Ķīnā. Viņš to pamatoja ar vēlmi pēc iespējas labāk sagatavoties nākamajai sezonai. 

2018. gadā par līgas vērtīgāko spēlētāju tika atzīts tieši Hārdens. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu