"Pistons" paraksta līgumu ar veterānu Džonsonu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Džo Džonsons
Džo Džonsons Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Detroitas "Pistons" ceturtdien parakstījis līgumu ar 38 gadus veco Džo Džonsonu, kurš iepriekšējo sezonu aizvadīja 3x3 basketbolā.

Džonsonam šī būs jau 18.sezona NBA laukumos.

Spēlētājs aizvadītajā sezonā piedalījās 3x3 basketbola tūrē, kas starp 12 komandām norisinājās ASV. Šajā čempionātā startē arī vairāki bijušie NBA spēlētāji, bet Džonsonam pagājušais gads izvērtās tik labs, ka viņš nolēma atgriezties pasaules spēcīgākajā līgā.

Džonsons spēlēja "Big3" līgā, kurā vidēji spēlē izcēlās ar 21,9 punktiem un 3,9 rezultatīvām piespēlēm, tādējādi nopelnot vērtīgākā spēlētāja balvu. Tāpat spēlētājs finālspēlē realizēja izšķirošo tālmetienu, nodrošinot savai komandai uzvaru turnīrā.

NBA karjeras laikā spēlētājs septiņas reizes piedalījies Visu zvaigžņu spēlē. Šajā līgā Džonsons nospēlējis 1276 spēles, vidēji mačā izceļoties ar 16 punktiem, četrām atlēkušajām bumbām un 3,9 rezultatīvām piespēlēm. Karjeras laikā viņš pārstāvējis Bostonas "Celtics", Fīniksas "Suns", Atlantas "Hawks", Bruklinas "Nets", Maiami "Heat", Jūtas "Jazz" un Hjūstonas "Rockets", kas bija viņa pēdējā komanda.

Spēlētājs savas vienības līdz izslēgšanas spēlēm aizveda 11 sezonas pēc kārtas, tomēr pagājušajā gadā viņam neizdevās atrast jaunu darba vietu, tādējādi pievēršoties 3x3 basketbolam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu