Blūms iemet astoņus tālmetienus "VEF Rīga" zaudējumā Freimaņa komandai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Blūms
Jānis Blūms Foto: Sintija Zandersone/LETA

Latvijas čempionvienība basketbolā "VEF Rīga" piektdien ar zaudējumu noslēdza Polijā notikušo pārbaudes turnīru.

Rīdzinieki ar rezultātu 92:96 (14:34, 29:19, 27:21, 22:22) piekāpās Vloclavekas "Anwil" vienībai, kuras sastāvu šovasar papildināja Rolands Freimanis.

Rīdziniekiem ar 24 punktiem izcēlās Jānis Blūms, kurš realizēja astoņus tālmetienus, 18 punkti bija Lesteram Medfordam, bet 15 punktus iemeta Aleksandrs Madsens.

Trešdien Latvijas vienība ar rezultātu 78:71 pieveica vietējo Toruņas "Polski Cukier" komandu, bet ceturtdien ar 76:73 pārspēja Gdiņas "Arka Asseco" vienību, kas gaidāmajā sezonā spēlēs ULEB Eirokausā.

Gatavojoties jaunajai sezonai, komanda parakstījusi līgumu ar Latvijas izlases kapteini Jāni Blūmu un talantīgo Artūru Kurucu, kā arī "VEF Rīga" vienībā nākamsezon spēlēs Roberts Freimanis, Lesters Metfords, Ronalds Karijs, Kristijans Krajina, Viktors Iļjins un Aleksandrs Madsens. 

Tāpat "VEF Rīga" noslēgusi divu mēnešu līgumu latviešu aizsargu Kristapu Medisu, kuram laba snieguma parādīšanas rezultātā būs iespēja palikt Latvijas čempionē.

Komandu arī nākamajā sezonā turpinās vadīt līdzšinējais treneru korpuss - galvenais treneris Jānis Gailītis, asistenti Jevgēnijs Kosuškins un Dāvis Čoders, fiziskās sagatavotības treneris Oskars Ernšteins.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu