"Inter" uzvar Milānas derbijā un sezonu turpina bez zaudētiem punktiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Milānas "Inter"
Milānas "Inter" Foto: EPA/Scanpix

 "Inter" komanda svētdien svinēja uzvaru Itālijas A sērijas mačā starp divām Milānas pilsētas vienībām.

"Inter", kas šoreiz "San Siro" stadionā bija viešņas statusā, ar 2:0 (0:0) pārspēja "AC Milan" vienību.

Abi vārti tika gūti otrajā puslaikā. Vispirms 49.minūtē Marcelo Brozovičs pēc brīvsitiena izspēles raidīja bumbu tīklā no soda laukuma robežas. Sākotnēji tiesneši konstatēja, ka bijusi aizmugures situācija, bet pēc videoatkārtojuma noskatīšanās savu lēmumu mainīja un vārtus ieskaitīja.

Kad līdz pamatlaika beigām bija palikušas 12 minūtes, Romelu Lukaku pēc piespēles no kreisās malas ar galvu raidīja bumbu mērķī un panāca 2:0.

Abas komandas savā starpā spēkojušās 225 reizes, no kurām 176 mači bijuši A sērijas ietvaros. "Inter" uzvarējusi 81 savstarpējā spēlē, bet "AC Milan" ir par pieciem panākumiem mazāk (A sērijā - 67/53).

Tikmēr Turīnas "Juventus" savā laukumā ar 2:1 (1:1) uzveica "Verona" futbolistus.

Mača rezultātu 21.minūtē atklāja "Verona" portugāļu pussargs Migels Velozu, kurš izcēlās ar tālu un planējošu sitienu. Pirms tam viesi nerealizēja 11 metru soda sitienu un norībināja vārtu stabu. Desmit minūtes vēlāk Ārons Remzijs pēc Krištianu Ronaldu piespēles ar tālu un zemu sitienu panāca 1:1.

Otrajā puslaikā, spēles 49.minūtē viesu soda laukumā tika nogāzts Huans Kvadrado, kura nopelnīto 11 metru soda sitienu realizēja Ronaldu.

"Tā bija smaga spēle, bet pats galvenais, ka komanda spēja demonstrēt labu sniegumu. Bijām iedzinējos, taču atguvāmies. Pēc Čempioni līgas mača (trešdien 2:2 pret Madrides "Atletico") bijām noguruši, bet esam tikuši pie trim punktiem un ejam tālāk," pēc mača stāstīja Ronaldu.

Tikmēr "Napoli" viesos ar 4:1 (2:0) sagrāva "Lecce" vienību. Neapoles futbolistiem, kuri šonedēļ Čempionu līgā pārspēja "Liverpool", divus vārtus guva Fernando Ļorente, bet pa vienam precīzam sitienam bija Lorenso Isinjem un Favianam Ruisam.

Citā mačā kompensācijas laikā vārtus guva Edins Džeko, kurš palīdzēja "AS Roma" vienībai viesos ar 2:1 (0:0) pārspēt "Bologna" futbolistus.

A sērijas kopvērtējuma vadībā ar maksimāli iespējamajiem 12 punktiem četrās spēlēs ir Milānas "Inter" komanda, kurai ar desmit punktiem seko Turīnas "Juventus".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu