Vesera metēja Igaune: Ir sajūta, ka tīkls tevi apskauj

CopyDraugiem X Whatsapp
Vesera metēja Laura Igaune
Vesera metēja Laura Igaune Foto: https://www.facebook.com/laura.igaune

Latvijas labākā vesera metēja Laura Igaune pirms pasaules čempionāta vieglatlētikā Kataras galvaspilsētā Dohā sarunā ar laikrakstu "Diena" piemin arī iespējamās grūtības pirms sacensībām.

Uz Eiropas komandu čempionātu Horvātijā augusta sākumā Igaune devās kā uz ģenerālmēģinājumu pirms pasaules meistarsacīkstēm.

"Pārlidojums ar kavēšanos - tas bija visai grūti," atceras sportiste. "Man bija paredzēts ielidot Zagrebā desmitos no rīta, bet es ielidoju desmitos vakarā. Ļoti ceru, ka būs labāki ceļojuma apstākļi, dodoties uz Dohu."

Latvijas vesera metēja atzīmē, ka jābūt gatavam kaut kam tādam arī šoreiz, kā arī jāsaglabā emocionāls un psiholoģisks līdzsvars, lai šāda atkāpe no plāniem nespētu izsist no ierindas.

Atšķirīga Varaždinā bijusi arī kārtība, dodoties uz sektoru. "Iesildīšanās procedūra bija nedaudz savādāka," laikrakstam stāsta Igaune. "Amerikā nav jāiet uz "call room" (vieta, kur pirms iziešanas sektorā pulcējas sportisti)."

Pēdējoreiz tāda pieredze sportistei bija pirms apmēram desmit gadiem.

Dohā būs vēl viena atšķirība - sektors, kas Starptautiskās vieglatlētikas federāciju asociācijas mačos ir mazāks.

"Ir sajūta, ka tīkls tevi apskauj. Daudzi sportisti sasprindzinās, jo ir sajūta, ka veseris pieskarsies tīklam," atšķirību skaidro vesera metēja.

Viņa piebilst, ka viņu tas netraucē, jo arī Amerikā ir startēts tamlīdzīgā sektorā.

Šosezon ar 73,56 metrus tālu metienu, kas ir arī izpildīts pasaules meistarsacīkšu un olimpisko spēļu normatīvs, Igaune pasaules rangā ieņem 13.vietu un mērķē uz iekļūšanu pamatsacensībās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu