Gorkšs: Esmu gatavs atbildēt LFF biedru priekšā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Gorkšs
Kaspars Gorkšs Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

Latvijas Futbola federācija (LFF) ceturtdien saņēma 69 LFF biedru likumisko pārstāvju parakstītu iesniegumu ar lūgumu sasaukt ārkārtas kongresu. LFF statūti paredz, ka ārkārtas kongress tiek sasaukts trīs nedēļu laikā no pieprasījuma saņemšanas dienas.

Ir saņemts iesniegums par ārkārtas kongresa sasaukšanu, kur dienas kārtībā ir jautājums par neuzticības izteikšanu LFF prezidentam Kasparam Gorkšam.

Kā galvenie iemesli ir norādīti, ka LFF biedriem netiekot sniegts atbalsts infrastruktūras sakārtošanā, ka LFF valde nav apstiprinājusi ģenerālsekretāru, nepilnības tiesnešu sistēmā, Ingrīdas Latimiras atteikšanās sniegt revidenta atzinumu par 2018. gadu un 2. augusta sešu LFF valdes locekļu izteiktā neuzticība.

"Neskatoties uz to, ka lielākā daļa iesniegumā uzdoto jautājumu neattiecas uz statūtos noteikto prezidenta atbildību, es esmu gatavs atbildēt LFF biedru priekšā par katru izteikto pārmetumu un skaidrot katru no iesniegumā norādītajiem jautājumiem," LFF paziņojumā citēts Gorkšs.

"Tāpēc statūtos paredzētajā kārtībā pārbaudīsim iesniegumu un ziņosim par ārkārtas kongresa sasaukšanas laiku, vietu un dienas kārtību," norādīja LFF prezidents.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu