Strēlniekam teicama precizitāte uzvarā pret Mejeri

CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Strēlnieks
Jānis Strēlnieks Foto: vtb-league.com

Jāņa Strēlnieka pārstāvētā Maskavas CSKA VTB Vienotās līgas mačā savā laukumā izrādījās spēcīgāka par Mareka Mejera pārstāvēto Permas "Parmu". 

CSKA uzvarēja ar rezultātu 89:74 (20:23, 21:16, 19:20, 29:15). Maskavas klubs uzvaru nodrošināja vien pēdējā ceturtdaļā.

Strēlnieks uzvarētāju rindās spēlēja 22 minūtes un 16 sekundes un guva 10 punktus, realizējot divus no trim divpunktu un divus no trim trīspunktu metieniem.

Rezultatīvākā spēlētāja laurus komandā plūca Maiks Džeimss ar 25 punktiem.

Viesu rindās Mejeris guva sešus punktus un izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas. Latvijas basketbolists laukumā pavadīja 33 minūtes un 48 sekundes.

Mejeris realizēja divus no sešiem divpunktu metieniem un divus no četriem soda metieniem, taču netrāpīja vienu tālmetienu.

Rezultatīvākais "Parma" sastāvā ar 21 gūto punktu bija Maksims Grigorjevs.

Pirmajā mačā CSKA Krasnojarskā ar 71:80 sensacionāli zaudēja vietējam "Jeņisej".

Šajā Vienotās līgas sezonā regulārajā turnīrā startē 13 komandas, aizvadot divu apļu turnīru un pēc tam astoņām labākajām kvalificējoties "play-off" cīņām. Turnīrā startē deviņas Krievijas komandas, kā arī pa vienai vienībai no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas. Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, turnīrā nepiedalās "VEF Rīga" komanda.

Iepriekšējā sezonā par čempioniem tika kronēti Maskavas CSKA basketbolisti, kuri finālsērijā ar 3-0 pārspēja "Himki" vienību. CSKA basketbolisti Vienotajā līgā triumfējuši astoņas sezonas pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu