Mančestras "United" joprojām nevar uzvarēt

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Londonas "Arsenal" pirmdien Anglijas premjerlīgas mačā Mančestrā pret turienes "United" panāca neizšķirtu 1:1 ar video palīgtiesneša (VAR) fiksētiem vārtiem.

Vārtus mājiniekiem guva Skots Maktominejs un viesiem - Pjērs-Emeriks Obamejangs.

Pirmajā puslaikā labāka bija "United" vienība, ar ātrām piespēlēm cenšoties izvirzīt sitiena pozīcijā savus uzbrucējus, tomēr trūka precīzas pēdējās piespēles, lai uzlauztu "Arsenal" aizsardzību. 45. minūtē mājinieki izvirzījās vadībā, taču otro puslaiku apņēmīgāk uzsāka Londonas "Arsenal" futbolisti. 58. minūtē Obamejangs guva vārtus, ko sākumā neieskaitīja aizmugures dēļ. Tomēr ar VAR palīdzību tika fiksēts, ka aizmugures nav bijis, un mačs varēja beigties ar neizšķirtu 1:1.

Turklāt pēc spēles "Arsenal" galvenais treneris spāņu speciālists Unais Emerijs pauda, ka "tas nav labākais rezultāts. Pirmajā puslaikā jutām pretinieku spiedienu, taču kontrolējām spēli. Pārtraukumā izrunājām, ka jāsaglabā vēss prāts un jāsagaida savi vārtu gūšanas momenti."

"Pēc pārtraukuma mēs arvien uzlabojām savu spēli. Pretiniekiem bija dažas iespējas gūt vārtus, un beigās, es domāju, neizšķirtu bija nopelnījušas abas komandas," viņš piebilda.

Neizšķirts tika panākts pēc mančestriešu minstināšanās aizsardzībā, kad līnijtiesnesis pacēla sarkano karodziņu. Arī Mančestras komandas galvenais treneris Ūle Gunnars Sūlšērs teica, ka licies - tiesneša svilpe jau atskanējusi.

Pēc mača viņam vairāk nepatika tas, ka netika nosargāts neizšķirts: "Jau kuro reizi iesitam vienus vārtus un nevaram to izdarīt vēlreiz. Mēs noteikti mācāmies no kļūdām. Dažiem tas ir intensīvkurss, taču tas nav labi - tā atdot pārsvaru."

Treneris ir pārliecināts, ka viss notiek pareizi: "Mēs esam ēkas celšanas sākumā, un šodien es jutu, ka mēs virzāmies uz priekšu. Vienkārši ir sarūgtinoši, ka nevaram iesist otro golu. Šī ir Mančestra, tāpēc mums ir jāvinnē tādas spēles."

Pēc neizšķirta ar 12 punktiem septiņās spēlēs "Arsenal" pakāpās uz ceturto vietu turnīra tabulā, bet Mančestras futbolisti ar deviņiem punktiem ieņem desmito vietu. "United" futbolisti svinējuši vien divas uzvaras septiņos mačos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu