Rīgas "Dinamo" pret Hārtlija vadīto "Avangard" lūko pārtraukt zaudējumu sēriju (5)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" šodien regulārā čempionāta mačā savā laukumā uzņems Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadīto Omskas "Avangard".

Mačs "Arēnā Rīga" sāksies plkst.19.30, tiešraidē to translējot kanālam TV6.

Pirmdien rīdzinieki mājās ar 0:3 zaudēja Sanktpēterburgas SKA komandai, ciešot piekto neveiksmi pēc kārtas. Pirmdien "Dinamo" vārtos debitēja vārtsargs Andrejs Makarovs, kuram konkurenci sastādīs Aleksandrs Salāks, bet šonedēļ Latvijas komanda šķīrusies no ripu ķērāja Kristera Gudļevska un uzbrucēja Jākoba Berjlunda.

Turpretī "Avangard" uzvarējusi trīs no četrām pēdējām spēlēm, bet kopumā Hārtlija vadītā komanda pie punktiem tikusi piecos mačos pēc kārtas.

"Dinamo" sestdien viesosies pie Maskavas CSKA, bet nākamnedēļ aizvadīs divas mājas spēles ar Maskavas apgabala "Vitjaz" un Minskas "Dinamo" vienībām.

Rīgas komanda tagad ar sešiem punktiem 11 spēlēs ieņem pēdējo, 12.vietu Rietumu konferencē un ir vājākā visā līgā. Tikmēr "Avangard" ar 16 punktiem 11 dueļos ir Austrumu konferences vicelīdere.

"Dinamo" un "Avangard" vienības KHL savā starpā spēkojušās 23 reizes, no kurām rīdzinieki uzvarējuši 12, septiņas reizes gūstot virsroku pamatlaikā. Iepriekšējā sezonā divos mačos komandas apmainījās uzvarām.

Rīgas "Dinamo" iepriekšējā sezonā līdz pat regulārā čempionāta pēdējai kārtai cīnījās par vietu Gagarina kausā, tomēr piekto gadu pēc kārtas Latvijas komanda palika bez KHL izslēgšanas turnīra. 

Pirmajās četrās KHL sezonās rīdzinieki tika Gagarina kausa izcīņā, divas reizes sasniedzot otro kārtu, pēc tam Latvijas klubs vēl vienu reizi "play-off" spēlēja arī 2013./2014.gada sezonā.

Otro sezonu pēc kārtas regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu