Tenisa tiesnesis saņēmis pagaidu sodu par nepiedienīgiem komentāriem

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Tenisa tiesnesis Džanluka Moskarella saņēmis pagaidu sodu un liegumu tiesāt spēles, jo viņš Itālijā notikušajā turnīrā bumbiņu padevējai izteicis netiklus komentārus, otrdien ziņoja ATP. 

Aizvadītajā nedēļā Florencē norisinājās ATP "Challenger" turnīrs, kurā viena mača galvenais tiesnesis bija arī Moskarella. Soģis spēles laikā esot nepiedienīgi izturējies gan pret kādu spēlētāju, gan meiteni, kura padeva bumbiņas.

Sociālajos tīklos pieejamajā video dzirdams, ka Moskarella meitenei saka: "Ļoti seksīgi. Tev ir karsti fiziski vai emocionāli, vai abējādi?"

Soģis tiesāja maču starp Pedro Souzu un Enriko Dallu-Valli, tikmēr ATP jau paziņojuši, ka tiesnesis uz izmeklēšanas laiku ir atstādināts no pienākumiem.

"Esam informēti par atgadījumiem no Moskarellas puses mačā starp Souzu un Dallu-Valli pagājušajā nedēļā," teikts ATP paziņojumā. "Tiklīdz šie notikumi tika celti gaismā, tiesnesi nekavējoties tika atbrīvots no saviem pienākumiem. Šajā sakarā ir uzsākta izmeklēšana."

"Uz izmeklēšanas laiku Moskarella tiek atstādināts no ATP tiesneša pienākumiem."

Souza šo spēli uzvarēja, taču soģis viņam veltīja "uzmundrinošus" komentārus, jo spēlētājs kādu brīdi nespēja izmantot iegūtās mačbumbas. 

"Mīļais Pedro... Saglabā koncentrēšanos," tiesnesis teica Souzam.

Moskarella nav pirmais tiesnesis, kurš saņēmis sodu par darbībām kortā. Pagājušajā gadā Zviedrijas soģis Muhameds Lahjani saņēma divu turnīru diskvalifikāciju par austrālieša Nika Kirisa "uzmundrināšanu", kas notika sezonas pēdējā "Grand Slam" turnīrā - "US Open".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu