Rīgas "Dinamo" pret čempioni CSKA centīsies izrāpties no melnās joslas (3)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Andris Džeriņš (centrā)
Andris Džeriņš (centrā) Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kārtējo spēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā šodien aizvadīs neveiksmīgi spēlējošā Rīgas "Dinamo" komanda, kas viesos spēkiem mērosies ar iepriekšējās sezonas čempionvienību Maskavas CSKA. Spēles sākums plkst. 17.00. 

Ģirta Ankipāna vadītā "Dinamo" komanda piedzīvojusi jau sešus zaudējumus pēc kārtas, turklāt pēdējās trijās spēlēs nav izdevies gūt vārtus. 

CSKA ir viena no spēcīgākajām komandām KHL arī šajā sezonā. Pēdējā mačā Maskavas vienība ar 1:3 atzina līgas līderes "Vitjaz" pārākumu, bet pirms tam CSKA bija septiņu maču uzvaru sērija. 

Pašreizējais čempionāta rezultatīvākais spēlētājs ir tieši CSKA pārstāvis. Kirils Kaprizovs 13 mačos guvis deviņus vārtus un veicis septiņas rezultatīvas piespēles. 

Tikmēr "Dinamo" sastāvā pa sešiem punktiem nopelnījis Brendons Makmilans (4+2) un Lauris Dārziņš (1+5).

Maskavas kluba rindas arī šosezon pārstāv kādreizējais "Dinamo" aizsargs Mets Robinsons

Rīgas "Dinamo" vienība ar 12 spēlēs iekrātiem sešiem punktiem ir vājākā komanda Rietumu konferencē un visā līgā. Savukārt CSKA 13 mačos nopelnītais 21 punkts dod trešo pozīciju Rietumu zonā. 

Pirmdien Rīgas "Dinamo" atgriezīsies "Arēnā Rīga", kur paredzēta ar līderi Maskavas apgabala "Vitjaz". 

"Dinamo" komandas treneru korpuss izbraukumā līdzi ņēmis 23 hokejistus (3 vārtsargi, 7 aizsargi un 13 uzbrucēji).

Vārtsargi: Aleksanders Salāks, Andrejs Makarovs, Maksims Tretjaks.

Aizsargi: Nerijus Ališausks, Kristofers Berglunds, Eduards Hugo Jansons, Roberts Mamčics, Bens Māršals, Kristaps Sotnieks, Kristaps Zīle.

Uzbrucēji: Kārters Eštons, Oskars Batņa, Lauris Dārziņš, Andris Džeriņš, Koltons Gilīss, Ričards Grīnbergs, Roberts Lipsbergs, Rihards Marenis, Brendons Makmilans, Gints Meija, Vitālijs Pavlovs, Miķelis Rēdlihs, Patriks Zabusovs.

Savainojumu dēļ mājās palika Emīls Ģēģeris, bet uzbrucējs Antons Trastašenkovs spēlēs HK "Rīga" komandas sastāvā MHL čempionātā. Aizsargs Uvis Balinskis un Sergejs Gimajevs, kā arī uzbrucēji Daniels Bērziņš, Frenks Razgals, Deivids Sarkanis palika trenēties Rīgā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu