Sentluisas "Blues" uz astoņiem gadiem pagarina līgumu ar uzbrucēju Šennu

CopyDraugiem X Whatsapp
Breidens Šenns.
Breidens Šenns. Foto: nhl.com

Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempione Sentluisas "Blues" uz astoņiem gadiem pagarinājusi līgumu ar uzbrucēju Breidenu Šennu.

Šenns pēc šīs sezonas kļūtu par neierobežoti brīvo aģentu. Sākot ar nākamo sezonu, viņš gadā saņems 6,5 miljonus ASV dolāru (apmēram 5,9 miljonus eiro), kas ir par pusotru miljonu vairāk nekā viņa līdzšinēja alga.

Iepriekšējā sezonā 28 gadus vecais Šenns 72 regulārā čempionāta spēlēs guva 17 vārtus un veica 37 rezultatīvas piespēles, bet izslēgšanas turnīrā viņam 26 dueļos bija pieci vārti un septiņas piespēles. Kanādietis kopā ar "Blues" izcīnīja Stenlija kausu.

Uzbrucējs kopā ar "Blues" ir trešo sezonu pēc kārtas, šajā laikā 155 spēlēs gūstot 45 vārtus un veicot 79 rezultatīvas piespēles. Kopumā viņš NHL karjeras laikā laukumā devies 588 cīņās, kurās guvis 154 vārtus un veicis 218 piespēles.

Sentluisā Šenns nonāca 2017.gadā, kad tika aizmainīts no Filadelfijas "Flyers" komandas, kurā pavadīja sešas sezonas. Pirms tam viņš divus gadus spēlēja Losandželosas "Kings" vienībā, kas uzbrucēju izraudzījās 2009.gada ar piekto numuru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu