Mejeris gūst 10 punktus Vienotās līgas spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Mareks Mejeris
Mareks Mejeris Foto: Sintija Zandersone/LETA

Latvijas izlases basketbolists Mareks Mejeris sestdien VTB Vienotās līgas spēlē izcēlās ar desmit gūtiem punktiem, bet viņa pārstāvētā vienība Permas "Parma" piedzīvoja jau otro zaudējumu šosezon.

"Parma" viesos ar rezultātu 99:105 (17:22, 33:25, 22:28, 27:30) piekāpās "Ņižņij Novgorod".

Mejera komanda pēc otrajā ceturtdaļā spēja atspēlēties, tomēr atlikušajās 20 minūtēs pārsvars lēnām tika zaudēts, piedzīvojot otro neveiksmi pēc kārtas.

Latvijas basketbolists laukumā pavadīja 30 minūtes un 49 sekundes un guva desmit punktus, realizējot trīs no septiņiem divpunktu metieniem, kā arī reizi trāpot tālmetienu.

Mejeris arī izcīnīja trīs bumbas zem groziem, divreiz rezultatīvi piespēlēja, nopelnīja četras piezīmes, reizi nobloķēja pretinieka metienu un spēli pabeidza, iekrājot desmit efektivitātes koeficienta punktus.

Mejera komandā rezultatīvākais ar 36 punktiem bija Arnets Multrī, kurš arī izcīnīja desmit atlēkušās bumbas. Mājiniekiem 27 punktus sameta Lūiss Čavons.

"Parma" pirmajā spēlē ar rezultātu 74:89 zaudēja Jāņa Strēlnieka pārstāvētajai Maskavas CSKA. 

Šajā Vienotās līgas sezonā regulārajā turnīrā startē 13 komandas, aizvadot divu apļu turnīru un pēc tam astoņām labākajām kvalificējoties "play-off" cīņām.

Turnīrā startē deviņas Krievijas komandas, kā arī pa vienai vienībai no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas. Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, turnīrā nepiedalās "VEF Rīga" komanda.

Iepriekšējā sezonā par čempioniem tika kronēti Maskavas CSKA basketbolisti, kuri finālsērijā ar 3-0 pārspēja "Himki" vienību. CSKA basketbolisti Vienotajā līgā triumfējuši astoņas sezonas pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu