Mamčics: Treneri uzticējās, centos nepievilt

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Roberts Mamčics
Roberts Mamčics Foto: www.dinamoriga.lv

Roberts Mamčics sestdien centās nepievilt trenerus, kuri viņam uzticējās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē pret čempionvienību Maskavas CSKA, pēc zaudējuma norādīja Rīgas "Dinamo"aizsargs.

Rīgas "Dinamo" sestdien ar rezultātu 1:6 cieta sakāvi pret CSKA. Rīdziniekiem vienīgos vārtus guva Gints Meija, bet Mamčičs atzīmējās ar rezultatīvu piespēli.

Pašlaik 24 gadus vecajam aizsargam šī bija pirmā spēle šosezon KHL. Viņš laukumā pavadīja 19 minūtes un 34 sekundes, kas bija piektais lielākais spēles laiks Rīgas "Dinamo" komandā.

"Sākumā bija grūti ieiet spēlē. Pirmie zaudējām vārtus, bet nenokārām galvu un turpinājām cīnīties, kas ļāva izlīdzināt rezultātu," kluba mājaslapā intervijā citēts Mamčics. 

"Otrajā periodā sākām pelnīt noraidījumus. Daudz aizstāvējāmies un tādēļ daudz patērējām spēkus. Spēlējot pret tik spēcīgu pretinieku, tas ir ļoti, ļoti grūti. Trešajā izgājām kā uz pirmo trešdaļu," turpināja hokejists.

"Pats spēles sākums bija grūtāks, bet komanda palīdzēja. Pēc katras nomaiņas uzmundrināja. Treneri uzticējās un centos viņus nepievilt," teica aizsargs.

Mamčics izdarīja metienu no zilās līnijas, pēc kura ripa atsitās pret Meijas slidu un ielidoja pretinieku vārtos.

"Vārtu guvumā man piespēli atdeva (Rihards) Marenis un es uzreiz metu pa vārtiem. Tieši to mums treneri teica darīt - izdarīt spiedienu uz viņu vārtiem," pastāstīja Mamčics.

"Daudz mest un tad cīnīties par ripu. To arī darīju - saņēmu ripu un metu pa vārtiem, tā trāpīja pa Meijas papēdi un ielidoja vārtos," piebilda Rīgas "Dinamo" hokejists.

Nākamnedēļ rīdzinieki aizvadīs divas mājas spēles - pirmdien ar Maskavas apgabala "Vitjaz" un trešdien ar Baltkrievijas klubu Minskas "Dinamo".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu