Smirnovs turpina rezultatīvi spēlēt Šveices čempionātā

CopyDraugiem X Whatsapp
Deniss Smirnovs
Deniss Smirnovs Foto: Eric Lafargue (www.gshc.ch)

Latvijas uzbrucējs Deniss Smirnovs sestdien guva vārtus un veica rezultatīvu piespēli Šveices hokeja augstākās līgas (NLA) spēlē, neglābdams Ženēvas "Servette" komandu no zaudējuma.

"Servette" savā laukumā ar 5:6 (2:2, 1:2, 2:2) piekāpās "Davos" vienībai.

Smirnovs vārtus guva trešā perioda sestajā minūtē, kad ar spēcīgu plaukstas metienu vairākumā panāca 4:6, bet ar rezultatīvu piespēli viņš atzīmējās pirmās trešdaļas 14.minūtē, palīdzēdams panākt 2:2. 

Latvijas hokejists šajā duelī uz ledus pavadīja 14 minūtes un vienu sekundi, un šajā laikā vienu reizi meta pa vārtiem, uzvarēja četros no 11 iemetieniem un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

20 gadus vecais Smirnovs šosezon 11 mačos Šveices čempionātā sakrājis deviņus rezultativitātes punktus - divi vārti un septiņas piespēles.

Savukārt latviešu aizsargs Sandis Smons nospēlēja trīs minūtes "Servette" komandas sastāvā.

Tikmēr vārtsarga Ivara Punnenova un uzbrucēja Toma Andersona pārstāvētā Langnau "Tigers" mājās ar 4:3 (0:2, 2:1, 1:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja "Lugano" hokejistus.

Punnenovs atvairīja 18 no 21 pretinieka mestās ripas un palika nepārspēts "bullīšos", kamēr Andersons nospēlēja nepilnas trīs minūtes.

Citā mačā personīgu iemeslu dēļ nespēlēja uzbrucējs Ronalds Ķēniņš, kura pārstāvētā "Lausanne" mājās ar 3:1 (0:0, 1:1, 2:0) uzveica "Ambri-Piotta".

NLA turnīra tabulas trešajā vietā atrodama "Servette", kas 11 spēlēs tikusi pie 17 punktiem, kamēr divas spēles mazāk aizvadījusī "Laussane" ar 15 punktiem ir ceturtā, kamēr "Tigers" desmit mačos nopelnījusi 14 punktus, kas ļauj ieņemt septīto pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu