Znaroks: Rīgā man arī jautās, vai ir patīkami uzvarēt "Dinamo" (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Oļegs Znaroks
Oļegs Znaroks Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Oļegs Znaroks pēc Maskavas "Spartak" komandas uzvaras Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē pār Sanktpēterburgas SKA izteicās, ka pretinieku vienības spēlētāji viņam ir kā ģimene. 

"Spartak" hokejisti pirmdien ar 3:2 papildlaikā viesos pieveica SKA komandu, turklāt uzvaras vārtus pagarinājuma sākumā guva Mārtiņš Karsums

"Vai ir patīkami uzvarēt SKA? Ko nozīmē patīkami, nepatīkami! Rīgā man tādu pašu jautājumu uzdos. Aizbraukšu uz Maskavu spēlēt pret "Dinamo" - sekos tāds pats jautājums. Divus gadus strādāju ar šiem puišiem. Viņi man ir kā ģimene," pēc spēles žurnālistiem sacīja Znaroks.

Kādreizējais Latvijas izlases galvenais treneris SKA komandu vadīja no 2016. līdz 2018. gadam. 

"Protams, bija patīkamas atmiņas Sanktpēterburgā, bet olimpiskās spēles mani uztrauca vairāk. Neesmu pirmo dienu hokejā, lai uztrauktos. Par ko gan man jāsatraucas? Ja būšu uztraucies, tas būs nolasāms manā sejā un nonāks līdz puišiem," sacīja Znaroks. 

Sezonu "Spartak" iesāka neveiksmīgi, bet pēdējās piecās spēlēs Maskavas komanda izcīnījusi četras uzvaras un turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem sesto vietu. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu