Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Eštons: Esam strādājoša, aktīva komanda

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kārters Eštons
Kārters Eštons Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Rīgas "Dinamo" ir strādājoša, aktīva komanda. Ja šo plānu nepilda, tad arī nav iespējams pozitīvs iznākums, uzskata kanādiešu hokejists Kārters Eštons.

Rīgas "Dinamo" trešdien savā laukumā ar rezultātu 3:2 pārspēja Baltkrievijas kubu Minskas "Dinamo".

Ar šo panākumu Rīgas "Dinamo" pārtrauca astoņu zaudējumu sēriju Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā.

Rīgas "Dinamo" krievu vārtsargs Andrejs Makarovs atvairīja 38 no 40 pretinieku metieniem.

"Šī bija komandas uzvara. Gūlāmies ripas ceļā, labi spēlējām mazākumā un, kad vajadzēja, mūs glāba Makarovs. Patiešām smagi strādājām savā aizsardzības zonā, bet uzbrukumā spējām realizēt savus momentus," kluba mājaslapā intervijā citēts Eštons.

"Treniņos ļoti pievērsām uzmanību cīņai vārtu priekšā. Strādājām, lai spētu izcīnīt atlecošās ripas, traucēt pretinieku vārtsargam. Tikai kopīgi strādājot un pildot trenera uzdevumu ir iespējams izcīnīt uzvaras," uzsvēra kanādietis.

Eštons šajā mačā guva divus vārtus. 15 mačos šosezon KHL čempionātā Rīgas "Dinamo" sastāvā uzbrucējs kopumā guvis trīs vārtus un veicis divas rezultatīvas piespēles.

"Protams, vēlējos gūt arī trešos vārtus. Man bija vēl iespējas. Pat labākas nekā momentos, kad guvu vārtus. Labprāt vēlreiz izietu pret vārtsargu, noteikti pieņemtu citu lēmumu. Kopumā ir patīkami, ka mums beidzot ir vārtu gūšanas iespējas. Domāju, viss labais vēl ir tikai priekšā," teica Eštons.

Rīgas "Dinamo" dosies trīs spēļu izbraukuma tūrē, kurā būs jācīnās pret Omskas "Avangard", Čeļabinskas "Traktor" un Nursultanas "Baris".

"Izbraukumā viegli nebūs, bet, ja strādāsim kā šodien, varam arī sasniegt iecerēto. Mēs esam strādājoša, aktīva komanda, ja nepildām šo plānu, tad arī nav iespējams pozitīvs iznākums," norādīja Rīgas "Dinamo" uzbrucējs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu