Rīgas "Dinamo" ar Bārtuli, iespējams, vienojusies par īstermiņa sadarbību (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Kaspars Volonts

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" ar aizsargu Oskaru Bārtuli vienojies par īstermiņa sadarbību, liecina portāla TVNET rīcībā esošā neoficiālā informācija.

Pieredzējušais Bārtulis "Dinamo" aizsardzības rindas papildināja 4.oktobrī, bet šobrīd Rīgas vienības kreklā jau aizvadījis divus mačus KHL.

Līgas oficiālajā mājaslapā norādīts, ka "Dinamo" komanda ar Bārtuli noslēgusi divvirzienu līgumu līdz šīs sezonas beigām.

TVNET rīcībā esošā informācija gan liecina, ka sākotnēji sadarbība plānota uz mēnesi, bet tālākā līguma darbība atkarīga no aizsarga snieguma un kluba vadības lēmuma.

"Dinamo" preses sekretārs Jānis Stepītis paskaidroja, ka sezonas laikā komandas nedrīkst noslēgt pārbaudes laika līgumus. Vienīgā iespēja ir noslēgt standarta vienvirziena vai divvirzienu līgumu ar atrunātām detaļām par tā laušanu.

Noprotams, ka Bārtuļa līgumā varētu būt iekļauts punkts, kas komandai ļauj lauzt noslēgto līgumu bez papildus izdevumiem pēc pirmā tā darbības mēneša. 

Pagaidām Bārtulis sevi komandā pieteicis pārliecinoši, izkonkurējot amerikāni Benu Māršalu un ieņemot viņa vietu pirmajā vairākuma virknējumā.

Rīgas klubs ar sešiem punktiem 15 spēlēs joprojām ieņem pēdējo vietu starp 12 Rietumu konferences komandām un ir visvājākā vienība arī līgā kopumā.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu