Sevastova Maskavas turnīra pirmajā kārtā tiksies ar Sasnoviču

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Anastasija Sevastova
Anastasija Sevastova Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas vadošā tenisiste Anastasija Sevastova nākamnedēļ Maskavas "Premier" turnīru iesāks arī spēli pret Aļeksandru Sasnoviču no Baltkrievijas.

Latvijas tenisiste, kura šajā turnīrā izlikta ar sesto numuru, WTA rangā atrodama 25.vietā, bet Sasnoviča ir pasaules 64.rakete.

Abas tenisistes iepriekš tikušās vienu reizi, kad pērn Brisbenas "Premier" turnīra pusfinālā ar rezultātu 7-6 (7:3), 6-4 pārāka bija baltkrieviete.

Sevastova šonedēļ atsauca dalību no Lincas "International" turnīra, jo viņa iedzīvojās labā pleca savainojumā. Pirms Austrijas turnīra Sevastova nepārvarēja Pekinas "Premier" sacensību pirmo kārtu. Latvijas tenisiste šosezon izcīnījusi 28 uzvaras un cietusi 21 zaudējumu, šajā vasarā virs galvas paceļot Jūrmalas "International" turnīra trofeju.

Tikmēr Sasnoviča šogad piedalījusies 38 dueļos, 17 no tiem gūstot panākumu. Baltkrievijas sportistei šīs sezonas veiksmīgākais turnīrs bija gada sākumā Sidnejā, kad izdevās iekļūt "Premier" turnīra pusfinālā, bet kopš tā laika viņa nevienās sacensībās nav spējusi tikt tālāk par trešo kārtu.

Sevastova Maskavā spēlējusi jau četras reizes, pērn sasniedzot pusfinālu, kas nozīmē, ka Latvijas sportistei nākamnedēļ būs jāaizstāv 185 ranga punkti. Tikmēr Sasnovičai šis jau būs sestais turnīrs Maskavā, iepriekšējos divos gados netiekot tālāk par ceturtdaļfinālu.

Turnīrs Maskavā no 14. līdz 20.oktobrim norisināsies uz cietā seguma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu