Dārziņš: Šī uzvara vairos ticību mūsu spēkiem

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lauris Dārziņš
Lauris Dārziņš Foto: hctraktor.org

Rīgas "Dinamo" pirmdien izbraukumā izcīnītā uzvara Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē vairos ticību pašu spēkiem, uzskata komandas kapteinis Lauris Dārziņš.

Rīgas "Dinamo" pirmdien viesos ar rezultātu 4:3 pārspēja Pētera Skudras trenēto Čeļabinskas "Traktor".

Uzvarētāju sastāvā Dārziņš guva divus vārtus un veica vienu rezultatīvu piespēli. Abus vārtus viņš guva skaitliskajā vairākumā.

"Ir prieks par izcīnīto uzvaru izbraukumā. Bija ieilgusi mūsu neveiksmju josla. Šī uzvara vairos ticību mūsu spēkiem. Redzam jēgu mūsu ieguldītajā darbā treniņos, jo ir rezultāts," kluba mājaslapā intervijā citēts Dārziņš.

Pēc diviem periodiem Rīgas "Dinamo" atradās vadībā ar 4:1, taču trešajā trešdaļā mājiniekiem divus vārtus guva Tomāšs Hika, kurš šajā mačā izcēlās ar "hat-trick".

"Protams, trešo trešdaļu gribējām aizvadīt mierīgāk. Divus vārtus viņi tomēr atspēlēja un sanāca tāda nervoza mača izskaņa. Bet tas ir raksturīgi šajā pilsētā. Šeit ir ļoti grūti spēlēt - līdzjutēji savu komandu dzen uz priekšu. "Traktor" komandā ir spēlētāji, kuri vienmēr cīnās līdz pēdējam. Tā kā šīs dienas rezultāts ir ļoti labs," sacīja Dārziņš.

Rīgas "Dinamo" šajā spēlē realizēja divas no četrām skaitliskā vairākuma iespējām, tikmēr pretinieki tikai vienu no sešām izdevībām.

"Daudz strādājām pie vairākuma izspēlēs. Pēdējā laikā likās, ka kaut kas jau sāk saslēgties, bet nebija rezultāta. Šodien viss strādāja. Vairākumā saņēmu labas piespēles, Eštons (Kārters) nosedza vārtsargam skatienu - bija labs vairākums. Labi spēlējām pieci pret pieci, bloķējām metienus. Kad vajadzēja, mūs arī pavilka vārtsargs (Andrejs Makarovs). Šādi jāturpina," norādīja Dārziņš.

Nākamo spēli Rīgas "Dinamo" aizvadīs trešdien izbraukumā pret Kazahstānas klubu Nursultanas "Baris".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu