Žans Tods atklāj, ko vēlas vēlreiz paveikt kopā ar Mihaēlu Šūmaheru

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Žans Tods un Mihaēls Šūmahers
Žans Tods un Mihaēls Šūmahers Foto: AP/Scanpix

Mihaēla Šūmahera un viņa ģimenes tuvs draugs, Žans Tods, ikdienu kontaktējoties un ik pa laikam arī tiekoties leģendāro autosportistu. Tagad Tods atklāj, ko ļoti vēlētos vēlreiz izdarīt kopā ar Šūmaheru.

Žans Tods, kurš vadīja Ferrari Formula 1 komandu periodā, kad piecus no saviem čempiona tituliem tās sastāvā izcīnīja Mihaēls Šūmahers, joprojām cer, ka "kādu dienu mēs ar viņu apmeklēsim Lielās balvas izcīņas sacensības." 

Pagaidām gan viņš un septiņkārtējais pasaules čempions F-1 sacensības šad tad paskatās pie televizora ekrāna, itāļu laikrakstam La Repubblica atklājis pašreizējais Starptautiskās Automobiļu federācijas prezidents. 

Tāpat viņš piebildis, ka "ikdienu uzturam kontaktu ar Mihaēlu un viņa ģimeni".

Mihaēls Šūmahers un Žans Tods
Mihaēls Šūmahers un Žans Tods Foto: Reuters/ScanPix

Kā piebilst vācu welt.de, par Šūmaheru nekas konkrēts nav zināms jau gandrīz sešus gadus jeb pēc traģiskā slēpošanas negadījuma Francijas Alpos, kad Šūmahers guva ļoti smagu galvas traumu un aptuveni pusgadu pavadīja komā. Tods vien piebildis, ka attiecībā uz Šūmahera veselības stāvokli nekādu jaunumu nav. Vairākos ārvalstu medijos gan izskanējušas runas, ka Šūmahers septembrī bijis nogādāts slimnīcā Parīzē, kur viņam veikta cilmes šūnu terapija.

"Mihaēls dienu no dienas cīnās par uzlabojumiem, un mums viņš šajā cīņā jāatbalsta. Mums jāatbalsta arī viņa sieva Korinna - brīnišķīga personība, kas rūpējas par Mihaēlu un saviem bērniem," sacījis 73 gadus vecais francūzis, piebilstot, ka tikai ģimenes ziņā ir tas, ko tā atklāj plašākai sabiedrībai. Galu galā arī pats Mihaēls nekad nerunāja par sevi un nepubliskoja savu bērnu fotogrāfijas. 

Toda labo vārdu arsenālā bijis arī uzslavas Mihaēla Šūmahera dēlam Mikam, kurš šogad brauc Formula 2 seriālā. Pēc Toda teiktā Miks ir "inteliģents, labi audzināts un nekad nelaužas priekšplānā". Par to jāpateicas vien viņa vecākiem, kuri Miku "nekad necēla prožektoru gaism". "Lai gan uzvārds nozīmē zināmu spiedienu, ar aizsargķiveri galvā viņš ir tāds pats sacīkšu braucējs, kā visi pārējie," - tā Tods.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu